Pumpbolaget!

Lisa, Jonny, John och jag fick sjuss till Burs förfest där! åt först lite grillat med potatissallad som vi köpt med. Mumsans! vi försökte ringa, flera gånger, till Bent, men bra det gick? - noo (abonenten du söker kan inte nås för tillfället.....- skräp) annars hade ju min Bent & Pelle kunnat få åka med en Lina ut dit.., men nehej      
=(

Pumpbolaget var jättebra!!! Träffade rätt många man kände! kul!
Lisa och jag studsade lite längst fram vid scenen!
men sen blev jag nästan helt mos bland allt folk- lite panik.
sen skulle jag ragga sjuss till stan, ville helst komma hem, slippa sova över nånstans... , det gick bra tillslut! hittade en Jesper, han och hans gäng hade en minibuss - en partybuss!!! fick åka med där! vi fick knuffa igång bussen, men den funkade tillslut iaf! Efterfest i bussen! värsta draget!! jättekul!!
 
ska jobba natt idag & imorgon...


jäkla mobil

Läste nyss Lisas blogg.. började oxå sakna en massa grejer då ju!! förra sommaren.. allt då - så jäkla kul..!!

jag mår dåligt nu, - anledning: Jag har inte fått träffat min Lisa på jättelänge, känns som evigheter sen =( - förjävligt! men imorgon för tusan!!

Min mobil är såå borta. finns ingenstans.. Jag sörjer inte, inte ens lite, el kanske liiiiite, bara för att jag just köpt ett jäkla telia refilkort 100 kr.. så det vore ju bra om mobilen fanns lite då.. Men! om jag hittar den, ska jag slänga den! helst i en stenvägg el nåt så den verkligen går sönder!! 
No more stoneage för Angelica!! Lisa ska hjälpa mig med: köp av ny mobil & byte av... abonemang? !!!!!! (jag måste ju ha med min "budget-ansvariga" (Lisa) när jag gör mina inköp!)

Bent & jag har solat lite idag!! lite iaf! det får hemskt gärna fortsätta att vara soligt o varmt då väl!!!

ska äta nåt nu! Tengo hambre, (como siempre), tengo que comer algo ya!!
 

Sambos!

Home Alone!! Mamms o papps är på motorcykelsemester på fastlandet, en vecka!
Bent bor hos mig lite nu!!! =) Very very Nice!!!!! så nu är vi sambos då!!!! =) (lite iaf!!)

KAOS på jobbet. Det värsta jag varit med om, Katastrofdagar: Många båtförseningar, byte av båt från stor till liten (vilket ledde till att folk som bokat inte fick plats och fick sättas upp på standby till nästa båt, som oxå var fullbokad, stor chans att dom kommer med... - bra där.....), sura otåliga gnälliga arga människor/turister, dåligt väder, jag hatar all standby, fullbokade båtar, extremt segt eller, inte alls fungerande jäkla bookit-system, manuell incheckning, stress.........., kan det bli bättre eller????

Pannin kommer hem nästa vecka!!
skojsans!! är ledig lite då oxå!! muy bien!


Vill träffa min Lisa & Line!!!!!

Fint väder på fredag tack!! Är ledig då ju!!!!

Cirkusartist!

Det har inte funkat att blogga på typ en vecka, no sé por qué?  =( , men jag skulle ju iaf berätta om cirkusen...När Lisa o jag var där för nån  vecka sen, på Brazil Jack. Länge sen man va där... Lisa o jag har ju varit cirkusfantaster, ett/nåt år..  var vi på cirkusen många många gånger och vi lärde känna cirkusfolk (akrobater o vitmålade clownen: Leo) iaf, i pausen pratade vi lite med Leo, han kännde ännu igen oss, Vi frågade om vi fick gå o sätta oss längst fram, det fick vi.. men med risk att få vara med i nåt nummer..
Ett clownnummer på slutet: Leo skulle dra upp folk från publiken, han valde först ut en kille sen vandrade han vidare, han var oronade nära Lisa o mig nånstans bakom oss, men så såg jag att han tog upp en kille till - lättnad, men några sekunder senare så står han bakom mig, jag tänkte väl mest: Nej, Nej, Nej! glöm det! men, jag var tvungen att studsa upp, in i manegen.. : Leo och en annan clown skulle spela in en film och vi 3 var huvudpersonerna.. jag fick ha på mig en stråhatt eller vad det heter..? jättefint.... (killarna skulle oxå ha hatt) jag skulle stå o vinka med ena handen och vifta på höfterna, ena killen skulle studsa, och då menar jag verkligen studsa, fram till mig med en ros, jag skulle ge honom en kram, tredje killen blev svartsjuk, och skulle skjuta "ros-killen" med pistol, jag skulle då skrika (aldrig nånsin, glöm det!) och knäa pistolkillen, efter nån el några omtagningar o så, när vi till slut kom fram till då roskillen blivit skjuten, så fattade jag ingenting vad jag skulle göra, glömde bort det helt.. (lite kanske med flit? för jag tänkte iaf inte springa runt där o skrika, men ändå, jag kom verkligen inte ihåg vad jag skulle göra.. Leo tog time out, och så fick jag en pistol istället.. Omtagning 5 el nåt, (jag visste inte vad jag skulle göra av pistolen när jag skulle stå där o vinka, men jag höll den bakom ryggen) sen iaf efter killen hade skjutit ros-killen, så skjöt jag pistol-killen! det var lite skojsans.. (bra film det där......)
men då har man varit med om det iaf.. Angelica - cirkusartist!


sova på jobbet!

I fredags på jobbet: Vi skulle sitta 3 stycken nere i bilincheckningen sista avgången (kl. 03.30) Anna & jag satt i samma kur, Lovisa satt själv.
Man ska ju egentligen tända kuren men vi hade den släkt, så tog Anna sin stora gula jacka o la sig ner på golvet o sov. Jag tyckte att det verkade smart och la mig oxå på min stora gula jacka o sov. Vi har ju var sin telefon brevid oss, Anna ringde till Lovisa o sa att hon kunde slå oss en pling om det kom någon bil till nån av oss, som skulle vilja checka in. jag somnade faktiskt, så ringer det, både Anna och jag sätter oss upp, helt yrvakna, men då var det på Annas sida så hon fick studsa upp o checka lite jag kunde ligga kvar o somna om! Nice jobb man har ändå!!

lördags: var vi (Södde, Lisa, Jonas, Kraft, Pelle, Bent & jag) hemma hos Lisa! satt ute (i en fin ring) pratade lite, drack lite..! o så party party! lite twister blev det oxå! och cha cha-slide!! roliga kort togs! sen åkte vi in till stan - till Munken, (fick användning av mitt fina Munken-kort!! Mycket folk var det men inte så mycket så att det inte gick att dansa, vi dansade en massa, Lisa och jag hittade vårt dansgolv på slutet.. men nu vet vi ju om det, så då är det bara att gå direkt dit nästa gång vi går på munken!! sammanfattning av kvällen:  jätteskojsans!!!

söndags: Åkte Södde, Lisa, Jonas, Pelle Bent & jag o badade vid toftagropen. Fast Jonas och jag badade väl inte så mycket, ingenting alls, sola är faktiskt oftast bättre!! sen åkte grabbarna till thairestaurang, och Lisa o jag åkte till Max, köpte mat sen åkte vi allihop till galgberget o åt.
Sen åkte Lisa o jag iväg, till cirkusen, (cirkus Braziljack) var ett tag sen man var där.. denna gång var iaf mycket, mycket speciell.....!! ska berätta mer om det, mañana! (synd bara att det inte blev nåt kortbevis på det... eller kanske tur ändå...?) kul var det iaf!! .... läskigt, men kul!

2 skummisar i mörkret!

Träffade min Lisa igårkväll!!!! =) vi åkte runt lite.. körde förbi Max Lisa köpte choklad-milkshake, jag köpte pommes med dipp.. körde självklart till max-mat-ätar-stället: Galgberget, satt i bilen ett tag, sen var det dags för cigg, Lisa sa att man skulle kunna ta fram 2 brassestolar o sitta i, jag skrattade, o frågade: "har du det eller?" Lisa: japp! vi skrattade lite till.. gick ut, Lisa gick till skuffen, tog fram 2 brassestolar, vi satte oss, rökte o pratade, och skrattade! vi skrattade så vi skulle dö..!!!!! vilken syn liksom! såå jättebra solarväder var det väl kanske inte med tanke på att klockan var 23.30..  men fin utsikt iaf, fin himmel! vi kom på sen att, tänk om det skulle komma nån o se oss sitta där.. och det gjorde det såklart.. haha aja, fiiiiiiiiint var det absolut!!

Mamms o papps har bakardag idag, mamms gör dom godaste kanelbullarna som finns, o pappsen gör brysselkex som jag älskar!!!
ajajaj nu fick pappsen värsta "gute/a-måls-anfallet" mamms & jag fattar ingenting.....  jo men det förstår man ju, man är väl gotlänning för tusan! men bara för det behöver man väl inte prata så....
 
hu, jag är såååå jäklarns förkyld, jobbigt jobbigt..

ska börja jobba snart, orkar inte det, ska jobba till 01.15, får verkligen inte glömma att ta med mig min bok!! och mat? Hoppas det blir rundpingis igen, brukar kunna bli det på 22 - 22.45-rasterna, nere i bagagehallen!!!
imorgon jobbar jag mitt första 03.45 pass hoppas jag inte måste sitta själv i bil-incheckningen då eller nåt sånt.. lite läskigt faktiskt, sist jag jobbade till 01.15, när jag satt i "bil." så kom polisen och fick ta hand om en som var too drunk.. man vet aldrig vad det kan komma för folk... (det finns ju 2 skummisar som jag har hört om, som bl.a. har setts sittande i brassestolar på galgberget, i mörkret...  tänk om dom skulle dyka upp i incheckningen.... - hu, ruskigt!........)  
men det kan faktiskt kännas väldigt ödsligt och ensamt där nere vid bil-incheckningen, speciellt på natten...

Poker!

Igår efter jobbet åkte jag buss till Roma, hem till Bent!!
Bl.a.
så spelade vi Poker!! Bent har lärt mig, och nu är jag grymmast! (men så har jag ju haft proffshjälp av Bent) Jag vann iaf över honom 2 gånger!! Idag spelade Bent, Bents bror, och jag, tändstickspoker! jag vann över båda! synd bara att det inte gick att växla in tändstickorna till pengar..hade ju varit bra!  =)

vi såg en film igårkväll - på spanska!!!!!!! men den var väl rätt sjuk, eller huvudpersonerna var ju jäkligt störda.. bl.a. var hon otrogen med allt o alla och var verkligen allmänt elak mot honom på alla möjliga sätt, men han ville ändå ha henne hur mycket som helst, han var helt besatt av henne ... aja det slöt iaf med att han dödade henne.. - lika bra det..
chippa o dippa var ju länge sen - Gott!!

Mysigt att va hemma hos Bent!!
 
 har varit ledig idag!!

jobbar natt imorgon och på fredag..., lördag - Ica Maxi, Maxiköket, söndag måndag är jag ledig!!!!!!! 2 dagar i rad!! helt otroligt! värsta semestern.........
Då ska det bli bra/jättebra väder - det har jag bestämt!
 

Mumsans!!

Bents kycklingrecept va det godaste jag har ätit någonsin!!!!!!!!!!! hur gott som helst!!! mumsans!

skulle egentligen vara ledig måndag, Men, så blir det inte.. för jag har bett om ledigt lördag 14/7, för att kunna jobba på Ica Maxi istället, så då måste jag jobba måndag (DG).. aja, ledig onsdag, söndag, måndag sen iaf!! Då kan det väl för tusan ta o bli bra väder!! inge mer regn o skräp.. bort med det!

I fredags var Bent här!! Bent, mamms o papps o jag åt världens godaste fredagspaj!! alltid sååå god (men vi äter ju inte paj varje fredag).. IAF.. sen hade Bent o jag tänkt o vandra till statoil eller va?? hur stavar man det??? aja men vi vandrade till Sunes elefant istället, drack en öl där..! nice!  

Idag har jag först jobbat 12.30 - 19.30.. men jag ska tillbaka snart.. eller sen kl 22.45 o jobba till 01.15.. kul om jag ska behöva GÅ tillbaka i det här jäkla regnet.. mamms o papps kan väl ta o komma hem NU kanske! dom är hos släkt.. dom fick ju inte komma på Marlenes o Jonas bröllop men Marlene o Jonas har en slags bröllopsfest för dom andra i släkten som inte var på bröllopet.., men.. hade dom tänkt va där hela natten eller, vet dom inte att dom måste sjussa en Angelica till jobbet..? fasen då

Så farbror Janken är här på ön nu! ska bo hemma hos oss några dagar.. Ser/träffar han ungefär en gång vart tionde år (hur gammal är jag egentligen.. aja men typ så ofta ser man han.. synd för han är så himlans skojsig!!! som alla mina släktingar är, skojsigt mycket skojsans... (för mycket skojsans där..)

 

typiskt..

Igår, jobbade 15 till 01.15, jävlarns jävlar att jag skulle vara tvungen att jobba när det var Tiljans - skräp! Jag ville ju se Emma & Jimmy!! Så jäkligt otroligt bra båda två!
Jag hade rast 22 - 22.45 Lisa skulle ringa då, snacka om punktlig! kollar på mobilen, kl är 22.00 - Lisa ringer!
vi åkte runt lite i Lisas partybil! så berättar hon att Mojje var med på Tiljans, och sjöng: BANANLÅTEN! det är ju Lisas & min låt! helst ska man ha den godaste banandrinken som finns, till, gjord av min personliga bartender: Lisa!!!! men inte.. sitter jag o jobbar o missar det - värdelöst! typiskt

Fredag - är jag ledig!!!!!!!! =) hurra hurra! Bent & Lisa har lyckats vara lediga samma dag! hur bra som helst!!!!
jag hade tänkt att Bent och jag skulle kunna laga hans kycklingrecept till lunch!!! sen skulle det vara skojsans om vi kunde hitta på nått allihop - inklusive en Line!! hoppas det blir fint väder då! Känns som att det är time för det, har ju bara varit skräpväder hur länge som helst nu väl...




Bröllop!!

Rubrik 2: Marlenes och Jonas bröllop!

Fredag: Peter "peppe" (kusin), Peter, Olivia och Marlenes pappa Conny, Marlenes kompis Sara, och Olivias pojkvän Fredrik, hämtade upp mig, åkte ner till båten, jag var tvungen att springa in på terminalen, hämta min mp3 som jag "lämnat kvar" i omklädningsrummet.. 
vi åkte lilla snabben, det gungade så otroligt mycket, ingen stor idé att vandra runt nåt, men jag ville ju verkligen ha en räkmacka, så jag fick kämpa mig fram till restaurangen... mycket ostadigt..
Bilfärd till Örebro (Sara och jag lyssnade på min mp3 och var allmänt osociala mot dom andra) Åkte till Marlenes och Jonas lägenhet (en stor 2:a, 86 m²), Faster Eva och Olivisen var där! Olivis, Fredrik, Conny, och jag vandrade på stan lite, skulle väl egentligen inte köpa så mycket Conny skulle köpa bröllopskort, jag skulle köpa batteri till kameran, men det blev shoppingrunda! Vi var på Carlings Conny & Fredrik köpte jeans, jag köpte världens mysigaste tröja, luvtröja, grå, jättemys!! 199 kr, billigt som fan!
Sen vandrade vi tillbaka, då skulle det beställas mat! fanns ett ställe kommer inte ihåg vad det hette men där kunde man beställa mat.. på avhämtning, typ lyxmat fast billigt, så jag tog en filé black & white, det var både oxfilé och fläskfilé med pommes och benésås och nån mörk sås.. - 89 kr!! gott gott Faster Eva o Conny bjöd på maten! sen satt kusinerna & jag o kollade på tv, pratade och gjorde ingenting, dom andra var o fixade en massa inför bröllopet.. sen kom dom hem kl 02 nån gång, då skulle vi åka ut till Marlenes och Jonas sommarstuga, Eva, Conny, Peter, Fredrik, och jag. Eva och jag tog dubbelsängen inne i stugan!, grabbarna fick sova i nån slags friggebod.. 

Lördag: Åkte tillbaka till lägenheten tidigt tidigt. Pannin kom med tåget kl 9, Evas Kent kom oxå. Alla skulle duscha o tvätta håret (8 personer) ett badrum fanns.. jag var iaf 2:a i badrumskön! åt frukost, hade panik över mitt hår - jävla skräphår. önskade att jag kunnat följa med Olivisen och Malene till salongen o fixa.. men det andra blev ändå bra: klänning halsband o skor! kusin Jessica o hennes pojkvän Wille kom dit, dom skulle oxå duscha o fixa men då var vi andra redan klara... åkte till kyrkan. Marlene var ju bara så otroligt .. - vacker, hon ser alltid så otroligt perfekt bra ut image12
Sen åkte vi till "lokalen" jättemysigt, precis intill sjön:... ? men det regnade ju ett tag.. inte så kul.
image13
När vi kom dit iaf fick vi välkomsdrink - jättegod! sen var det förrätt, ungefär toast-skagen, men med avocadoröra med räkor!!! sen varmrätt var buffé! : kycklingspett, potatisgratäng, rostbiff, potatissallad, lufttorkad skinka: Serano, brieost, mango, vattenmelon, galiamelon, physalis, passionsfrukt.... jättegott!!!
Sen blev det fint väder vi kunde sitta ute lite! image14

Så var det dags för bröllopstårtan! Har aldrig ätit så god tårta i hela mitt liv, o jag brukar inte tycka om tårta sådär jättemycket annars, men den här var sååå otroligt god!! image15

image16
Kusinerna: Olivia & Peter!

Sen blev det dans dans, mycket dans.... många drinkar i baren (10 kr st.)... lite för många kanske..... 
Taxi hem sen... jag ringde till Bent - stackare, ringde o väckte honom o pratade hur mycket som helst.. förlåt Bent!

Söndag: Fullt runt frukostbordet, hela släkten samlad nästan!! hade såå kul, nån av oss hade väl lite problem o snacka kanske.. vi sa en massa fel iaf.. skrattade hela tiden!!!
 dags att åka hem. Jessica, Wille, och jag åkte tåg till sthlm, sen åkte vi med båten 17.20..fast båten var försenad, Jessica Wille o jag åt pizza i nynäshamn.