Sammanfattning del 2

* Reseledarutbildning på Cypern en vecka! Lite av vad vi gjorde: Poolgames, Lekar på stranden, Studiebesök på ett Blue Village Hotell, Myskväll, Heldagsutflykt med lokalguide norra Cypern (Turkiska delen), Vår egen guidning i Nicosia i buss och till fots, Dykning m.m.






























Samanfattning del 1

Snart 6 månader sen jag skrev sist, lite väl länge sen. Det har ju hänt hur mycket som helst. Vet inte varför det inte har blivit av att skriva nåt.
Jag kan väl samanfatta min tid hitills på Grimslövs Folkhögskola med att säga att det har varit helt underbart! Jag trivs så otroligt bra här!! Underbara människor och underbara upplevelser! =)

Vad vi har hunnit med so far:


* Kanotpaddling i sjö - hela klassen + Annki vår lärare paddlade 1 el 2 timmar åt fel håll fick paddla tillbaka igen, tog väldigt lång tid att komma fram till rätt ställe, vågor och typ storm gjorde inte saken bättre. Man var lite trött i armarna sen.


* Vildmarksäventyr i Värmland - Hur kul som helst! En dag skulle vi, indelade i grupper, bygga flottor i vattnet som sen skulle sättas ihop till 2 större, sen åkte vi på dom en hel dag i Klarälven - Mys! Nästa dag åkte vi till Trysil i Norge för att prova på rafting! Klarade mig hela vägen utan att ramla i! Men det var sagt att alla skulle i vattnet, Annki var på min båt och frågade om det var någon som inte varit i än, alla var överrens om att jag inte varit det så jag hoppade i själv innan jag hann bli iknuffad! iskallt i vattnet. Sista dagen var det olika stationer utplaserade i skogen som vi skulle klara av, indelade i grupper. På en station skulle vi hissa oss ner från en bro (med en bäck nedanför), vi fick oxå vara med om linbana och gå på en mycket ostabil "bro" gjord på ett rep med 2 rep på sidorna att hålla i sig i. Man hade vattenfallet brevid sig och om man inte tittade ner så var det rätt härligt!


* Ridning på Islandshäst! Galoppera var det roligaste, det var härligt! Det enda kluriga var att min häst inte ville sluta galoppera när de andra hästarna framför gjorde det, svår att få stopp på.