Apricot Stone


Dumt! Funkade inte att lägga upp klippet här, då får jag länka istället då.
apricot stone
Armeniens låt i Eurovision! Hoppas den vinner!!

Apricot Stone
Hidden in my hand
Given back to me
From the motherland

Apricot stone
I will drop it down
In the the frozen ground
I'll just let it make its round




Jag Kom In!!!!


Jag fick brev även från Turistakademin i Söderköping om att få komma på antagningsintervju. Inervjun i Norrtälje skulle vara på måndag 17/5 och den i Söderköping torsdag 20/5, jag ringde till Söderköping och krånglade med dgara och tider, Vore ju onödigt att åka båt fram o tillbaka 2 ggr samma vecka. Jag lyckades få ändrat intervjun i Söderköping till tisdag 18/5 istället kl 19

När jag skulle boka båtbiljett så var det fullbokat hela helgen, alla flyg var oxå fullbokade. Så det enda alternativet som fanns var båt lördag morgon 07.05. Värdelöst! Började klura på boende. Ringde Nestor. Jag fick bo hos han lördag natt iaf. Till söndag natt letade jag upp ett vandrarhem i Norrtälje, bra att vara på plats för informationsträff/intervjuer var kl 09 - 17. Bokade ett vandrarhem där nära skolan. Sen ringde jag kusin Marcus. Skulle få bo hos han i Sthlm måndag natt. Sen kollade jag på buss/tåg till Söderköping, bokade aldrig. Kollade oxå på vandrarhem i Söderköping. Skulle vara tvungen att sova där eftersom jag inte skulle hinna med båten på tisdag kväll.
Höll på med det här hela fredagen. Sen kommer syrran in i köket med post. Brev till mig! Jag såg grimslövsloggan på kuvertet, blev jättenervös. (De skulle skicka ut brev även om man inte kommit in) men inte förräns i juni. För de hade ännu intervjuer kvar...
Syrran fick öppna jag klarade inte det. hon läste:

"Vi har nöjet att berätta att du är antagen till följande kurs på Grimslövs folkhögskola läsåret 2010/2011. Turism, rekreation och service."

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG KOM IN!!!!!!!

=) Det var absolut det bästa som kunde hända!!! Jag är överlycklig!!!!! =)


Jag ville ringa alla och berätta! Jag ringde min bästa Lisa, (hennes glädjeskrik var bättre än mitt!), jag ringde mamms o papps. Och så var jag tvungen att ringa och avboka allt som var bokat och bestämt.


Nervös!!

Snart är det dags för antagningsintervju på Grimslövs folkhögskola. Började bli nervös igår, hade svårt att somna, imorse vaknade jag 04 trodde att klockan var jättemycket och att jag missat alarmet, men det var bara att somna om, vaknade igen kl 06 samma sak, men den här gången svårare att somna om, gick upp kl 07.30 klarvaken.

igår hade Robin och jag tänkt åka iväg på en mysig picnic i Smålands fina natur, men vädret var jättekasst, regn, grått, trist o kallt, så det blev film istället.
Lagade jättegod mat! vår specialare, en slags tacogratäng!




TEC!

Fick brev från TEC igår!! (Travel Education Centre) KY-utbildningen i Norrtälje!
bekräftelse på mottagen ansökan.
"Tack för din ansökan till utbildningen KY - Internationell Resekonsult - TRAC.
Vi kommer att kalla till antagningsintervju i maj. Närmare bestämt 17 och 18 maj. Kallelse kommer att skickas ut. Intervjuerna sker på Campus Roslagen i Norrtälje"

Så nu har de 2 skolorna jag allra helst ville komma in på hört av sig!!! =)
Men jäklar vad nervöst med intervjuer. Jag har ändå inte hunnit vara nervös inför intervjun på söndag i Grimslöv, men det hinner jag väl bli på lördag.

Måste packa idag förmiddag för sen jobbar jag fram tills jag ska med båten på fredag.

Det ska bli väldigt kul att få träffa Robin igen!! Hoppas det blir fint väder så vi kan picnica lite!

Måste säga att jag trivs väldigt bra i Småland! Känner mig hemma i Smålandskogarna, kan bero på att jag faktiskt är "hälften smålänning" och har spenderat många många dagar av mitt liv där!! Så det hade inte varit helt fel att studera där i höst!
Norrtälje skulle väl oxå funka! Har aldrig varit där men det är ju iaf nära till, det mesta.. Det bästa är att dom har garanterat stundentboende!! Samma i Grimslöv, där bor man på internatet! slippa leta bostad - ja tack!!


Studentlägenheterna i Norrtälje

Om du studerar vid TEC är du garanterad studentbostad genom Campus Roslagen. Bostäderna ligger bara några hundra meter från TEC och förvaltas av det kommunala företaget NIHAB. Bostäderna är helt fristående från skolan och det fungerer som om du bodde i en vanlig hyreslägenhet var som helst.


 

Folkhögskolan i Grimslöv