Från en club i Cali, Colombia

Sista dansvideon jag lovar, men det här är verkligen sån salsa som jag älskar: Colombiansk salsa!!!
inte bästa videon,  men dom här två dansar helt sjukt bra!


Bailan Bachata

Så här kan det se ut när man dansar bachata
lite oklart bara i början, vad han har på sig? svart morgonrocksliknande ful grej? fånigt, men bara att ignorera,dom dansar bra iaf!



in the end


Para tu amor

idag åker Lisa till Sthlm.
själv jobbar jag till stängning ikväll. inte så kul att stänga just ikväll, bussen som annars brukar gå kl 20.20, går inte, just fredagar, så då måste jag ta en buss som inte går förrän 22.20. skoj.... Men det blir väl att jag får sitta o vänta på Max & Morgans, dom sa att dom skulle bjuda mig på en cider eller två, o det tvivlar jag inte en sekund på.... dom sa oxå att dom skulle till munken, och att jag kunde åka med dom in till stan... vi får väl se hur det blir med det...
Sen ska jag iaf möta Line & Co. ute nånstans.. om det blir munken eller lillebror..?

Sitter o lyssnar på gammla bra låtar!!!! bla. den här:
Juanes - Para tu amor
många fina minnen till den låten....!



liten tiger!

Har precis varit hos mamms o papps och sett tigerfilm med mamms o syrran! Världens finaste djur! skulle vilja ha en liten liten tiger, som är liten jämt!
Jag har ju min lilla älskade Lolita, men undra vad hon och Miranda skulle tycka om att får en liten tigerkompis..... det tror jag hade funkat jättebra!!........ .....



Samsung SGH-L700



När vi var på Media Markt i Kalmar,  frågade jag om det fanns någon mobil som hade spanska som språk-alternativ. Den här mobilen var ungefär den enda som hade det.
hm.. fin färg.., =) inte alls dyr... =)  ....

Spelkväll!

Ikväll blir det spelkväll!!!! jäklarns länge sen tycker jag, eller det var en här hemma rätt nyligen, när jag var i Småland. men mer än en spelkväll tänker jag inte missa!!

annars:

* Mafia Wars-beroende? nejdå...

* Jag får eller kan inte jobba på lördag, för att det inte går någon jäkla buss.. - mindre pengar till Pankis =(

* Trött idag.. ska hem till syrris sen, äta mat! 

* Vill kunna ändra mer på min blogg, men how to do..?

* Det finns ju fler låtar med Kat DeLuna som är bra!!!!

Magdans

ikväll har jag varit med syrris och Livan magdans!! jag har kollat på, men det hade varit jäklarns kul att vara med!!
saknar dansen!!! yo tambien quiero bailar!!

katt!

Stackars min Lisa är sjuk, hon mår bättre nu, men hon har varit jättesjuk =( 
För att inte bli smittad så sov jag hos mamms o papps natten när jag kom med båten, sen 2 nätter hos syrran.
Men idag ska jag nog åka hem en stund.
Måste hem och uppfostra min katt (tydligen) Lolita har hittat på nya bus medans jag varit borta, bla, hoppa upp på Lisas garderob (hur i tusan hon lyckats komma upp där?), hon är verkligen besatt av garderober. Nej, det får bli lite mer ordning på min lilla tjej.

jobbar varannan dag den här veckan, bra att jag får jobba en lördag iaf, men annars har jag fått mycket mindre tider nu - inte alls bra.

chock - Barcelona vann inte sin senaste match =( , blev oavgjort. Dom leder iofs ännu jättestort, men onödigt ändå. Dom ska ju alltid vinna! (blivit bortskämd med det nu)
Undrar om man kan åka till Barcelona utan att se en barca-match på Camp Nou??? .....Nej men det tror jag inte. Vilken tabbe isåfall!
Jag vill jag vill jag vill och jag måste se en barca-match innan alla mina bästa försvinner från laget, vilket jag hoppas dom aldrig gör! men, dom kan ju inte spela för alltid - tyvärr...

Drömjobbet!

igår på båten (påväg hem från Oskarshamn) kom jag på vad jag ska jobba med!!! På en kryssningsbåt i Karibien!! Mitt drömresemål har ju alltid varit Västindienkryssning. Men det hade ju även varit det perfekta jobbet för mig!! Jag vill verkligen hålla på med service och det är det ju i allra högsta grad. och jag får bo bland spansktalande människor!!
el mar Caribe - here I come!!

Snö & Sol!

Sitter i mörka smålandsskogen nu.., men i en jättemysig (nybyggd) stuga (som morbror Peter byggt), Familjen + farbror Hasse, moster Lotta och Peter! Vi ska snart äta pizza sen ska vi väl se melodifestivalen!
Idag har det varit jättesoligt och här är det mycket snö! Peter, Lotta, mamms, Panin och jag gick en långpromenad (i 2 timmar)
stugan ligger jättefint precis vid en stor insjö. I slutet på promenaden gick vi över sjön, tur att isen höll!

något som är riktigt jättetrist är att jag missar, antagligen årets största roligaste fest. (tema: motor) TRIST!

imorgon blir det IKEA (i Kalmar) innan vi åker hem

"Våran låt"



Recuerdas nuestra cancion
La Boda -Aventura
Nunca te olvido... siempre tienes y tendras un gran lugar, en mi corazon

Aventura - Amor De Madre 1 y 2

 

En hemsk historia, es triste, (låten som kommer efter den första är en fortsättning)
Översätt!!

Min bästa Sofie!

Sofie var här förra veckan och hälsade på!!!!!!!! Jättekul att få träffa henne och lilla Tito-lus igen!!!!

Har lyckats byta jobbartider så att jag får jobba imorgon istället för på fredag!
Torsdagkväll åker, Syrran, Pappa, farbror Hasse och jag till Småland.
Begravning på fredag.
Åker hem på söndag.



Jag har drömmt en hel del på spanska på senaste tiden. Längtar till att få åka till Sydamerika och prata av mig!!
Quiero hablar español todo el tiempo, cada día...!!

Aventura - Te invito


Vi hann inte..

Anna och jag träffade kusinerna Jessica och Olivia på båten! Vi åkte med dom till Kalmar och sov hos Jessica och Wille, istället för att Anna skulle behöva köra till morbror Peters stuga i Smålands mörkaste skogar, så sent, det var heltt kolsvart ute oxå. Och så tänkte vi fortsätta till Vissefjärda ålderdomshem på lördag morgon.
Men vi kom iväg så sent på lördagen, alldeles för sent, När vi satt i bilen ringde morbror Peter och sa att mormor inte hade långt kvar. Anna fick panik, och körde så fort hon kunde. Båda grät.
Sen ringde det igen, då var det pappa, han sa att mormor hade dött.
Hon dog en haltimme innan vi kom dit.
När vi kom fram, mötte Peter oss, Anna sprang in, direkt fram till mormors säng. Jag gick först med Anna men sen gick jag och satte mig i hallen istället. Jag klarade inte av att se..
Men vi tröstade varandra och sen kunde jag gå in och sätta mig vid bordet. Från där jag satt såg jag inte mormors ansikte och det såg bara ut som att hon låg och sov.
Vi satt och pratade och efter ett tag kändes det fridfullt på något sätt, och vi pratade om att det bara var mormors skal som låg där. Mormor var ännu kvar när vi kom, men efter att vi suttit där en stund så lämnade hon rummet. Så känndes det iaf.

Det som ändå känndes bra var att personalen hade berättat för mormor på fredagkväll att Anna och jag var på väg till henne. Dom hade lyckats prata lite med henne då, mormor hade sagt att hon tyckte det var roligt att vi skulle komma. och hon hade sagt, hon ville att vi skulle veta att hon hade det bra.  
Så det var väl på något sätt en liten tröst, även om vi alltid kommer att tänka, att vi skulle ha hunnit, om vi bara hade åkt tidigare från Kalmar så skulle vi hunnit fram.
Men om det finns en mening med allt så, så var det kanske meningen så som det blev.

Begravning blir nästa helg.

mormor

Ikväll åker syrran och jag till Småland, Vissefjärda. Mormor har mått väldigt dåligt på senaste.., mamma o pappa var och hälsade på henne nu i helgen. Hon äter tydligen ingenting, säger ingenting, har ingen ork alls.. Läkarna tänker tydligen inte göra nåt, hon får inte ens dropp.. förstår inte varför, helt sjukt, men iaf, så måste Pannin och jag dit så fort som möjligt, för att hinna träffa henne... en sista gång.
Jag satt i kassan när Anna ringde. jag fick byta bort mitt kassapass, klarade inte av att sitta där helt tårögd.
Så jag tog bussen hem kl11..
Vi stannar där till imorgonkväll.

Team Sportia Cup

Jag har aldrig sovit så lite någonsin!
Det började i fredags:
Jag började jobba kl 07.00 (och då tar jag bussen kl 06.10, så jag gick väl upp kl 05.) Jobbade till kl 16.
Hem byta om, Lisa och jag vandrade iväg till Säve, kollade spel-schemat, sen såg vi nån match på Södervärn innan vi gick tillbaka till Säve. Lagen som vi var där för att se: VAIS, Klinte, Dalhem... Vi lyckades hålla oss vakna, och sista matchen såg vi kl 06 nån gång.. Vi lirade lite fotboll i koridoren med "våra ICA-stammis-killar" (Hassela-laget). Vi lånade med oss bollen hem sen!
Lördag: Vi somnade iaf direkt, vaknade sen vid 16-tiden. Helt jäkla sega. Det blev inte frukost förrän kl: 18.30..
Vi åkte till Södervärn, såg nån match. kl 24 åkte vi hem, Sov 10 minuter, sen åkte vi till Säve, såg matcher till kl 05.
Gick hem. Sov 20 minuter ungefär sen var det dags att gå upp igen, Vi åkte till ICA Klinte - inventering.
åkte hem, Sov en halvtimme, sen åkte vi iväg till Södervärn för att se finalerna.
Helt tokigt!

Men jag tror nog at det är dags att gå o lägga sig nu, jag börjar jobba kl 07 imorgon..