Bodyjam!

Ska på Bodyjam ikväll!!! jäkligt länge sen..

Fick ett oväntat sms, verkligen otippat! självklart vill jag dit! men då måste Lisa följa med!! hur blir det annars?? men stackars min Lisa, blir ett jäkla farande fram o tillbaka.

i slutet av månaden blir det Småland, Vissefjärda, Emmaboda..., med mamms och syrrisen, ska hälsa på mormor. och så ska vi förhoppningsvis åka till Kalmar oxå, o hälsa på kusin Jessica!!

 Ska börja laga mat snart, så det är klart tills Lisa kommer hem! Vår favortiträtt!!!! (som ännu inte har blivit av att vi lagat en enda gång sen vi flyttade in, men nu jäklar!!)

en till

satan! Jag hittade en till räkning igår, det skulle jag aldrig ha gjort. Det finns väl roligare saker man kan hitta.
Och: "Varför får inte jag gå till vårdcentralen gratis om Lisa får det"?... typisk "Angelica-när-jag-var-4-år-replik"... inte just med vårdcentralen då... aja...

trött

Fest med gänget igår!!!!!!!! hur länge sen var inte det! jättejättelängesen. Det är iaf alltid så jäkla kul!!
en Spela Satan-medlem var med oxå!
Och världens sötaste hund!!! Jag har alltid viljat/velat ha en dvärgspets!!!!
(störigt det där med viljat/velat när man ska använda vad???)

Ska jobba idag, Klinte marknad är det ju, så det lär va hur mycket folk som helst.

Nu: Time för lite desayuno!!
(frukost)



Oriflame

idag ska Lisa och jag hälsa på Sandra & Ask, och deras lilla Rebecka!! Ska bli kul!! verkligen på tiden att det blir av oxå!

fick reda på min lön, - inte alls bra... kommer knappt räcka till alla mina utgifter, så det kommer inte bli nåt över alls, hoppas jag aldrig blir hungrig, för mat kommer jag inte ha råd med, ingenting kommer jag ha råd med.. satan!

Nu finns Oriflame-katalog nr 14 och nr 15!! för dig som vill ha en katalog att bläddra lite i, säg till mig! Om du skulle hitta något som du vill ha så beställer du det via mig oxå! (senast 6 oktober från katalog 14) Jag kan även tipsa dig om många härliga produkter från katalogerna, som jag själv använder, och varmt rekomenderar!
Jag är fortfarande väldigt imponerad av att produkterna faktiskt fungerar, man kan ju ofta tänka, som även jag tänkte först, att: "...ja, det verkar ju vara bra, men jag tror inte på det där, låter för bra, för att vara sant, ..." men jag har fått bevisat, av att själv använda oriflameprodukterna, att dom vekligen fungerar! -och är helt underbara på alla sätt! och, nästan, det bästa av allt!! : att det är sååå billigt!!
Egentligen, kan det bli bättre? Superbra produkter, till Superlåga priser!! Jag älskar mina oriflame-produkter och nu skulle jag inte kunna vara utan dom!
Så kolla gärna i katalogen och se om du hittar nåt, som du kanske behöver, eller vill passa på att köpa för att det är så billigt!!
Vill bara påminna om att det finns produkter för män oxå!!!






=)

finns verkligen jättejättesnälla stamkunder på ICA i Klinte!!! ....Tack så mycket!

Min hals alltså... nu gör det mer ont än vanligt, Jag bode vekligen operera bort den. pallarnt!

Nu börjar S.D.Y.T.Y.C.D.!!!!! (förstår inte Lisa riktigt, vadå lång förkortning...??)
bara 6 dansare kvar nu! Men SATAN! jag kom på att, faan, den bästa dansaren som jag tyckte, skulle vinna hela tävlingen, åkte ut sist, jävlarns satan!

Mats, chefen - Feliz cumpleaños!

Barcelona!!!

Såg Barcelona-match igår!! Vilken utklassning!!! 6-1 till bästa Barca!!! vem dom spelade mot? hm, Gijon var det nog
iaf, underbart att se!! nu ska dom bara fortsätta så, dom måste ju vinna hela La Liga, är verkligen time för det nu!

bloggen fanns kvar!

Oj! nu funkade det, inlägget med Patrik på ön, skulle jag ha lagt upp för flera flera månader sen, men då funkade det inte, men nu så. Bättre sent än aldrig?

Just det.. bättre sent än aldrig var det ja! Jag blev faktiskt  väldigt förvånad över att min blogg ännu fanns kvar.
men det finns väl inte så mycket att skriva om..eller? bara hela sommaren... aja, orkar inte skriva om allt nu iaf. Men samanfattning: sommar 2008 har varit mycket bra!

Nu för tiden, så har jag jobbat lite på uniguide -  telemarketing -som jag tycker så mycket om.. .... .... ..! satan!
sålde iaf för Telge Energi, lätt o sälja elbolag annars... men nu kan jag iaf en hel del om hur man tex räknar ut elpriser, att man tjänar på att ha rörligt avtal, vad som kan påverka elpriset och annat sånt som är väldigt bra att veta.....
Men nu är det slut med det!! inge mer Telge Energi! hoppas jag iaf! ska dit ikväll o få reda på om det blir nå mer.

Min hals är fortfarande den sämsta som finns, kommer nog aldrig någonsin bli bra, kul oxå att dom på vårdcentralen säger att dom inte vet hur dom ska kunna hjälpa mig.. men jag har ju bara haft jäkligt ont i halsen i 3 månader snart, så då kan jag väl lika bra ha det för alltid eller? satan!

mycket satan blir det..
Varför Lisa och jag säger det ordet ganska så ofta, kan ha nåt att göra med vårt band som heter: Spela Satan!! det var så det började.
Spela Satan är för övrigt bästa bandet!!! så nu vet ni det!

Längtar till 18/10!!! Lisa och jag, lyxboende o bra artister...!! jäkligt kul kommer vi ha!!!