en Patrik på ön!

Patrik är nu på Gotland!! vår inneboende i sommar!
det blir ett jävla drag - varje kväll!
Gott med taco!
Jag följde inte med ut ikväll, har inte allt för mycket pengar, och så ska jag jobba tidigt imorgon - trist!

yo tambien quiero salir - cada martes! en bar brasil, varje tisdag på hamnplan 5! bailar salsa, merengue..!! quiero quiero quiero!! tengo que!

Malins grillfest!

Grillfest hos Malin i lördags!!!
Lisa, Södde, Malin, Kolan, Thord och jag grillade hemma hos Malin i trädgården!! Sen var det dags för kubb! träning för lag: Topnotch, inför kubb-VM! det gick hur bra som helst! vi vann så lätt!
sen dags för lite jordgubbspaj med vaniljsås!! Helt otroligt gott!!
senare var det väl tänkt att vi skulle ner på krogen, men vi hamnade på stora stttsmattan - el Lisa, hur var det nu man stavade det? =) Vi låg där i en stutsig hög.. jätteskojs iaf! sen kl 3 hade vi planerat att efterfesten skulle börja, så det blev en väldigt kort vandring tillbaka till bordet, och kubbet! men jag somnade ganska fort, sov o sov o sov.. sen kom mer folk vid 5-tiden? jag vaknade till, hälsade lite halvt. jag cyklade hem o sov istället. fattar inte hur dom andra lyckades hålla sig vakna?? kl 05.30,  var det ännu världsparty!

söndag. Malin, Kolan och Thord kom hem till oss först, innan vi åkte ner till Munken/Gute. väldigt lite folk ute. Inget drag alls.. Vi gick till Max och åt. 


 blir så irriterad, det går inte att ladda ner låten "lady" med Crossfire ft. Al Azif, den är ju så jäkla bra!! vill ha den! men den finns inte... =(  - trist