Wallers igår

Igår var Lisa, Sofie och jag på Wallers! var väl kanske tänkt från början att vi skulle vidare nånstans sen.. men vi blev kvar på Wallers! Alltid kul där - Nice place!
Sen gick vi väl till Max, jag åt en paj. Träffade lite workingfriends från DG! Malin, Joel, Lisa och en stuvare, dom följde med på efterfest, men Sofie skulle upp och jobba och hade därför gått hem lite tidigare, så hon sov ju när vi kom, därför blev det lugn efterfest, vi körde lite lappleken men sen blev DG-folket trötta och gick hem.
men när somnade Lisa och jag egentligen?

idag är som många andra söndagar - slappardag! slappardag med min bästa Lisa! Ska se film ikväll och bara mysa!

Jag ska faktiskt jobba en hel del nu den här veckan! ICA i Klinte! hur bra som helst!
Syrran kommer hem på onsdag!!

Lisa och jag ska träna lite oxå! bl.a. bodyjam - så kul!! , och gymma! så härligt att man äntligen har kommit igån med träning (Tack Lisa för julklappen!! - första månaden betald!!) och Bodyjam var ju verkligen hur kul som helst! mycket dans - me so like!!

nu ska jag nog fortsätta med disken.. och se lite parlamentet..

hår - fixat!

just det, tänkte bara säga oxå att nu är det inte bara mina bästa sambos Lisa och Sofie som har fixat hår, jag var på Sax & Kam förra veckan!! Blev jättenöjd med slingorna!

Ska börja träna!

Oj det har hänt en massa, säkert... men jag kommer ändå inte på allt nu..

Igår var mamms och jag på stan! Jag köpte julklapp till Lisa! Nu ska jag bara köpa nåt till papps och Sofie, och nåt mer till Lisa sen är jag klar med julklappar.

Ikväll ska Lisa och jag träna, jag ska på introduktion på gymmet - läskigt, men bra!
Jag behöver verkligen träna armarna, inte helt snyggt när armarna har samma size hela vägen..
magen kan jag väl träna lite oxå..
Lisa och jag ska vara snyggast innan vi åker till Thailand! Och så kommer vi vara ännu snyggare när vi kommer hem! för då är vi perfekt solbrända, hade vi tänkt!

Ny soffa i lägenheten!!! Vår bästa! Drömsoffan!!!!
Lisa är bäst!!
Jysk
är väl mest sämst faktiskt - "Ok, tjejer är ni berädda på att bära nu då!? Sen drog dom bara, WTF! vi fick bära upp båda sofforna själva.. klart vi fixade det! men tack ändå liksom - jävla jysk..

Snart jul!!! - MYS!

Vi (Volontärtjejerna) ska till Boda Borg på lördag!! (och då blir vi antagligen fotograferade av noll498.se.., känns ju bra......... inte helt faktiskt....)