"Slippery Nipple"

Ledig idag och imorgon!!!! Härligt! hoppas på sol imorgon oxå!
Men jäkla typiskt att jag jobbar fredag, lördag.. missar kubb-VM  =(

Snart är det ju augusti, väldigt snart. Dags att börja planera 25-års fest!

Micke och jag var på Black Sheep Arms igår! Äntligen kom jag dit och fick dricka min favo-öl!! (Kilkenny, red ale på tapp!) Sen vandrade vi vidare till Wallers, drack en piña colada och en shot: "slippery nipple", kanske den hette? med Sambuca och Baileys, den var jättegod!!
trevlig kväll!!



Sommar-sambo!


Vår sommar-sambo, Patrick, har anlänt! Så, nu kan sommaren börja på riktigt! 


               


 

 




Nej, dags att sova nu! Börjar kl 7 imorgon (o jobbar till 21)



Maginfluensa

Har inte tid att vara sjuk. Nu när jag äntligen har fått mycket jobb. så blir jag sjuk - Taskig timing! Skulle egentligen jobba idag, men det gick ju inte.
Det började igår, jag var tvungen att åka hem tidigare från jobbet. Mådde illa, ont i magen...
Fick inte behålla nånting som jag försökte äta, kunde inte ens dricka vatten. Idag har jag haft feber , har det fortfarande, men jag mår ändå lite bättre, har lyckats knapra i mig knäckebröd, dricka vatten och blåbärssoppa!


Bur igår


Tom, Zlatan och Jerry kom hit igårkväll. Hällde i sig en kvarta (bl.a.), Jerry drack inte för han skulle köra ner oss till Bur. Tom sov i bilen, inte riktigt på G, (så det blir när man dricker mycket på kort tid)
Fri entré på Bur - ladys only, hela veckan! Vakten frågade hur gammal jag var, behövde inte visa legg.
Darin spelade när vi kom dit. Mycket folk var det väl, men ingen man kännde direkt.. pratade lite med "tele 2-killen, som Lisa snackat med innan. Jag lovade att jag oxå skulle komma till Öster o prata med honom, om tele 2, idag (men jag har inte kommit iväg än, ska ännu äta frukost, kl är 14.00, aja..)
Så kul var det inte på Bur, så vi traskade iväg till MAX istället, o åt lite.

Finn 5 Fel! identiska, ändå några minuter mellan bilderna, Lisa fastnade väl i det läget!
               





Fin-Lisa


Zlatan


Tom




Tom behövde lite hjälp att gå!






Tele 2-killen







fullt upp!

Jäklar! från att jobba 1 -2 dagar i veckan på ICA till 2 jobb på samma dag!!
I fredags skulle jag egentligen ha hängt med sambon & Co till Fidepuben, MEN så blev det inte.
Fredagen var en sån där låååång jobbar-dag. Upp tidigt som tusan, ta 06.10-bussen till Klinte, jobba där till kl 13, ta bussen till Björkhaga, jobba där till stängning (kl. 22) Men alla stängningsrutiner och frukostförberedelser blev försenade och jag skulle ännu lära mig avräkning av kassan o hur allt funkar, helt annat system än vanlig butik...mycket med det där. klockan blev 23.15. Då som först kunde jag ta en titt på min mobil. : missat samtal från Lisa och ett sms: "Hej, dom har börjat spela och vi har stått och väntat på dig i ca 15 minuter nu. Vi åker dit, kan inte vänta längre" - Så kan det gå. jag fick ta bussen hem istället.
idag var oxå en, ganska så, lång jobbar-dag. men bara på Björkhaga. (från kl 07 - 17)  Men men, jag klagar inte! Behöver ju verkligen varenda 50-öring jag kan skrapa ihop!
Mamms o papps hälsade på mig på Björkhaga idag!! Jag serverade dom lite mat!
Mycket jobb, nästan ingen rast - "Har Inte Tid"!! tror jag fick ihop 20 minuters rast idag iaf, 5 minuter hit o dit...

Får inte träffa min Lisa så mycket =( Hon går och lägger sig när jag ska upp.. (det är inte hon som går och lägger sig alldeles för sent, det är jag som går upp alldeles för tidigt) så det är mest: Godmorgon! Godnatt! puss herra..

Fullt upp denna vecka - jobb jobb jobb, på fredag är jag ledig!! Dår är det kusinträff!!!! Verkligen alla samlade! (inte för att vi är många, 8 kussar) men Det var ju evigheter sen jag träffade dom. blir ju så när alla flyttar hit o dit. Men nu jäklar!! Ska bli riktigt skoj!!

På lördag ska jag med familjen till Fårö! Fira moster Lottas 60-årsdag!!! Ska bli jäkligt skoj det med!!


Björkhaga!

Provjobbade på Björkhaga idag. Det gick jättebra!!!
kom dit kl 9.30. Fick börja med att lära mig kassan. Sen vid lunchtid blev det mycket att göra! jag fick servera, plocka disk...
under dagen tog jag initiativ, och gick ut o torkade bord. Chefen Anette kom ut o sa att hon tyckte att jag var jätteduktig! och att hon tyckte att det gick väldigt bra för mig, o så sa hon att vi skulle diskutera schema senare!!
Fick beröm från dom andra oxå! är jag verkligen inte van med, på jobbet.. (ICA.....)
Riktigt kul var det, och jag trivdes direkt!!
Sen fick jag även lära mig hur kassan funkar kvällstid. När det var dags att åka hem var kl. 19.30

imorgon blir det jobb först på ICA, kl. 7.45 - 15, sen Björkhaga 16.30 - 22. Det blir en lång dag, och med tanke på att jag måste ta 06.10-bussen imorgonbitti (det går ju ingen annan buss, fortfarande) och så ska jag hinna duscha o tvätta håret innan det, så borde jag nog sova NU!
Just det, imorgon, inget hem o sova sen nej, Lisa o jag ska ju till Fidepuben o se PistOff, ...jag kommer väl somna framför scenen...

Ahora - natti natt!


värme - demasiado

varmt så jag dör!!! ändå är det molnigt och när som helst börjar det regna.. men det är så kvav luft, klibbigt.
man blir orkeslös av denna värme,

ikväll blir det EMD på Gute! men inte många alkoholhaltiga drycker för min del, Jag tänker komma i tid till Björkhaga imorgon!

Nej om jag skulle ta o göra nånting.... sitta här o smälta bort - funkar inte!