Lägenhets-snack!

Igår åkte Sofie, Lisa och jag till Packhus o åt!! Nachostallrik (har Lisa & Angelica någonsin ätit något annat än nachostallrik på Packhus..?? - NEJ! Absolut Aldrig, kommer aldrig någonsin hända!)

Satt där och pratade ett tag, om allt möjligt! Skojsans!!
Sen åkte vi hem till Lisa tog fram alla papper om lägenheten, spanade, planerade, kom fram till vad vi hade för grejs! Möbler, köksgrejer och sånt..., En soffa behöver vi, men annars är det lugnt ju!! 
Sofie so fix, casi todo!!
Vi kom fram till att jag bidrar med/tillför det allra viktigaste till lägenheten! : 2 jättestora Mimmi & Musse-muggar! perfekta att dricka varm choklad ur!! Och en pajform har jag ju!! (ok, lite mer än så kan jag nog bidra med.. men ändå! tyvärr inga möbler..) Och jag får tydligen inte ta med mig 100 badankor, som jag planerat... - KASST! Sofie och Lisa kommer väl sätta upp en skylt, utanför lägenheten, : en badanka med ett kryss över.. lite taskigt tycker jag nog att det är..
Vi pratade bl.a. om att ha en jättestor "polis-siren" i vardagsrumstaket, den ska blinka bått och rött och låta sådär "fint"!... .... ... ...det verkar ju bra!!....
Algo perfecto:  Jag kommer slippa ta bussen till Roma, när jag ska hem till Bent, ibland iaf!! Får åka med Lisa, om hon ska hem till Jonny, för då kör hon nämligen förbi Roma!!!! perfekt!
DialogExempel:
Angelica vill hem till Bent men vill slippa ta bussen:
Angelica: - Lisa, Du ska hem till Jonny ikväll va!!?
Lisa: - Nej..
Angelica: - Men det är väl klart du ska!! =)
Lisa: - Nej. Inte ikväll.
Angelica: - Du ska hem till Jonny ikväll! Det sa du väl till och med förut!!
Lisa: - Nej! Det har jag aldrig sagt! Jag ska inte hem till Jonny ikväll!
Det slutar med att Angelica får ta bussen ändå...
Det är väl det kommer bli oftast...

Sammanfattning Sofie-Lisa-Angelica-kvällen: Riktigt jättejättetrevlig kväll!!!! Och vi vill flytta in NU!!!!

jaha, hur blir det med jobb nu då??????????? ..panik.. Jag måste söka alla jobb, verkligen allt allt...
 Necesito un trabajo, YA!!!!!!!!!!!

Mikael Persbrandt


Kändisar jobbet
Jag har pratat med Persbrandt på jobbet idag..(i telefonbokningen)! Först tänkte jag att det inte kunde va han, men sen hörde jag att det faktiskt var han, på rösten.
Han undrade lite om båtarna vad det var för skillnad, hur lång tid de tog o så, jag förklarade att alla är snabbfärjor men att det bara är olika storlekar på dom
Persbrant säger: "Det är skillnad på storlek på många olika saker här i världen.. haha.." skämtsam, trevlig filur det där..! (Han avslöt eller kanske avslutade samtalet med: "Hejdå gumman")
Annars har det inte varit så mycket "kändisar" i sommar.. Jag har checkat in modellen: Emma Wiklund, och så har jag pratat med Felix Herngren i personincheckningen.. så 3 st är ju iaf det.. lite kul!! (synd bara att jag kom på efteråt att jag kunde ha sagt : "Du ska bara ha en halv biljett va!?" till Felix! (reklamen, om nån missat den?)

Jäkla internet

Internet här hemma har inte funkat på mer än en vecka.. så därför har det inte kunnat bli så mycket bloggande..

Har fått lön nu... den sämsta ever..värdelöst.. Dom, på mitt jobb, som är 3 el. 4 år yngre än mig och har mindre timlön, har tjänat flera tusen mer än mig.. lite störit kanske, jag tycker jag har jobbat hur mycket som helst, så, hur mycket har dom då jobbat, kan man ju undra..

Börjar få lite panik över hur det kommer bli i höst/vinter.. Jag måste verkligen ha/få ett jobb..
Hur ska jag annars kunna betala hyran och spara till Thailandsresan..??
Ska iaf sätta upp mig som vikarie i spanskalärare.. måste till polisen först o hämta papper..
Sen får jag väl ringa runt lite och skicka in fler ansökningar... överallt..
(Vet ännu inte helt säkert hur länge jag får va kvar på DG, eller hur det blir med Ica Maxi...?)

På lördag har Sofie bjudit Lisa & mig på kräftskiva!!! Ska bli såå kul!! (men inget festande för min del, jag börjar 05.30 dagen efter... ...men det har jag iofs. sagt ett antal gånger förut... och hur bra har det gått med det...??)

(Me llamó en mi cumpleaño! Det hade jag inte väntat mig.. y yo llamé a él en su cumpleaño!)

Personalfest ikväll!!

hu, jag får bara sova 1 timme inatt - jävlarns, ser jag inte fram emot, får ta det väldigt lugnt på personalfesten ikväll.... lätt, när lekarna vi tydligen ska göra lär ha med alkohol att göra.. hm.. 
dom bestämde att bussen till stan skulle gå hem kl 02 eller senare.., inte senare för tusan! kl 05 cyklar jag hemifrån imorgon, när måste jag gå upp då.... tidigt iaf, har jag tur får jag väl sova 2 eller 3 timmar!!! och så slutar jag ju inte kl 14 som man brukar få göra när man börjar 05.30, nej jag ska jobba till 17.30 - skoj..
aja ska iaf bli hur kul som helst ikväll!  

22 idag 23 imorgon... vilken skillnad det kommer göra verkligen..  (fånigt)
det enda positiva är väl att jag nu får kryssa!! Nice! Jag vill verkligen följa med på nästa Lisa & Co. -kryssning!

Thailand-dag idag! vilken månad ska vi åka? vart är bäst att åka? hur ska vi bo? vart kan vi hitta billigaste resan? bra att tänka på innan resan? ................ - sånt som Lisa och jag ska klura på/ta reda på idag!!!

Just det! kom på att jag måste göra en cheeskace!!!! Va gott! mumsans!!
 

Ny Mobil

Har inte jag glömt att skriva att jag inte längre har min jäkla värdelösa stoneage längre!!? aja, men så är det iaf!!! en röd samsung är det nu som gäller!

Fest mest

Glömde o skriva i sms:et, att : Det var grymt kul i fredags!!!!!! jäkligt mycket skojsans!! (tokskojsans blir väl en bra blandning av ett "Lisa-Angelica-uttryck"!
Lisas & Sannas fest i Högklintsstugan!!!! bara härligt nice folk!! Bra musik! kubbspel! chacha -slide!, La Bomba-dans! tabledance! .....! perfekt kväll/natt helt enkelt!
men jävulens- jag glömde ta med min kamera - skräpigt

Nu på onsdag.. är det imorgon? nej.. det är väl måndag idag.. aja men på onsdag iaf är det personalfest!! Vad kul, att jag ska börja jobba kl 05.30 dagen efter på torsdag, den 16, den 16/8 av alla dagar! Tusans jävlar! Borde vara lag på att man inte ska behöva jobba på sin födelsedag! speciellt inte om det är personalfest kvällen innan! 
Men jag ignorerar min arbetstid och tänker gå på personalfesten ändå!!  Vi ska betala 150 kr var, i priset ingår : buss dit, buss hem, mat, dryck, och annat.. skrev Daniel i mailet, vad är annat?? ... klurans!

Idag är en liten hell-day, men bara liten - jobbar 06.30 - 19.30, men aja, det är bara att stå ut med all standby o allt gnälligt folk... (Fick prata spanska på jobbet igår!! med en colombian! Som det brukar va så misstänkte jag att han var spanish-talking p.gr.a. hans namn, och då blir det ingen engelska då nej! för då måste jag ju fråga: Habla español?  y él dice: "claro que sí!" - que es muy bien!! - es que me encanta muchisimo! quiro hablar más español, más más más! cada día!!!)

helgen..

när var det...? .... i fredags, var det ju, kom Lisa, hämtade upp mig, körde och parkerade på ett ställe man aldrig någonsin stannar på - läskigt, jag kollade oroligt på Lisa (ungefär: "va?? ska det va så här???) Lisa vägrade o säga varför vi parkerat just där, log bara och verkade nöjd, jag blev lite mer orolig - helt klurans var det! men Sen kom en Sofie vandrande!!!! Tur! trodde nästan att förfesten skulle bli just där, i Lisas bil.. en fin förfest med flingor och... ja...
Men, vi åkte hem till Södd&Sebb! Pelle, Jonas, Sebbe, Lovisa, Södde, en Ida var det väl(?), Sofie, Lisa & jag..
Förfest där! (utan flingor..., men med godaste banandrinken!!!)
Sen kom min Bent dit oxå!!
Hamnade på olika ställen =(  Varför gick vi inte bara till Bur allihop?? kan man ju undra - kasst iaf, men Munken blev det!! Kul där, men, hade väl varit lite mer skojsan om jag hade mått bra... mådde så illa ett tag att jag inte kunde dansa klokt, gick inge bra alls.. =(

Sen har jag bara jobbat natt... såååååå trött (fick kämpa för att hålla ögonen öppna när jag satt i kassan, men sen senare var jag väl så övertrött att jag blev pigg..)

Ica Maxi idag, i kassan, stängning

Jag Längtar Till -
Fredagen 10/8!!!!!
party party!!
Äta kräftor!! såå otroligt gott!!
1 november såklart!!! Inflyttning i lägenheten, med mina bästa! - Lisa & Sofie!!
Lisas & Angelicas Thailandsresa!!!!!