godaste glassen!

Glassbaren! mamms, Pannin och jag var där igår! godaste glassen: finns många goda, men bästa är: saltlakrits, citronglass med marängbitar, och bananasplit! mumsans!

pratade med "min" colombian på msn igår!! han sa att han inte kunde komma o hälsa på mig i sommar, det behövdes tydligen ett speciellt "permiso" och så fick han inte åka till Sverige för att det låg för långt bort =( , dåliga regler dom har inom militären där, tycker jag. Han ska till Cosovo i Augusti och sen kanske han kunde åka till Grekland. så han föreslog att vi kunde ses där... Jag vill ju träffa honom!! Var så otroligt länge sen vi sågs =(

el fin de semana

i fredags:  Lisa och jag jobbade till kl 16. Vi åkte hem - fixing, bytte om o så. Lisa, Marcus, Lisas mamma och jag åkte ner till hamnen. Fullt med folk på Hamnplan, inte en enda plats ledig - jäklarns, vi som ville äta quesadillas, typiskt. Men det blev Trossen istället, vi var väl inte helt nöjda med maten där..
Sen gick vi tillbaka till Hamnplan, drack några drinks, senare gick vi, och några av Marcus kompisar, vidare till O'learys! Det var verkligen jättekul att Lisas mamms följde med dit oxå!! - vår nya partypolare!? med på det Lisa!?
Satt där o pratade ett tag.. mycket dricka blev det..
Jättekul kväll! 

lördag: Jag var hemma hos mamms o papps, sen cyklade jag till syrran, såg eurovision med Pannin, Livan, och Lova!
söndag: firade mammsen på mors dag! solade hemma hos mamms papps, härligt väder!

får se om det blir nån bodyjam ikväll..?
Lisa och jag har kommit igång med gymmet igen iaf!

ont ont

Jäklarns ont jag har.. vänster axel, har haft det flera veckor nu. Lisa och jag fick massage av syrrisen på Studio Blå i fredags, men med alla jäkla knutar jag har så krävs det mer än en massage. Pannin sa att hon skulle jobba på dom! (massage varje dag! ...eller så ofta syrran har tid iaf!)

Lisa och jag ska träna ikväll! både gym och body jam!
måste komma igång med det nu!

Personalfest!!

Personalfest i lördags!!
Vi träffades på Kanonen (13 st var vi). Först bowlade vi. Det gick väl... sådär, tyvärr blev det ingen strike för min del den här gången, men några spärrar iaf! sen var det time för laserdome! och det gick ju som vanligt.... väldigt bra alltså........ eller va??
Efter det åt vi tacobuffé! mumsigt! satt o drack o pratade några timmar - väldigt trevligt!

Ser fram emot en speciell fest, i slutet av juni! para los sudamericanos!! men även för svenskar såklart! Enrico sa att det brukar komma över 100 pers! ett liveband kommer spela salsa o merengue musik...!! och så blir det sydamerikansk mat oxå!!! tex colombiasnska empanadas!!! vad jag har saknat det!!  sååå gott!!! Allt det kostar 100 kr, plats: Sanda. Nån som vill med!?

men trist att vintern kom tillbaka.. är det inte sommar som kommer efter vår, eller?? så jäklarns kallt ute.. hu

Övrigt:
Bästa låt nu: Whine Up - Kat DeLuna!!!

inte lätt

inte så lätt att blogga utan dator och internet.. finns mycket jag skulle vilja skriva om... ska göra det imorgon - ledig!! då kan jag cykla hem till mamms o papps o låna dator!

har prata med syrrisen om: "Pannin- komma till - Volontären - ta med massagebänk - massera - Lisa och Pankis"!! blir nog på fredag!!!

oriflame

Måste bara få göra lite reklam:
Faster Eva bjöd in mig och syrran till en modevisning för några dagar sen. Oriflame var där oxå och visade upp sina produkter. Eva blev min sponsor, jag ska börja sälja för oriflame. - ett kosmetikföretag som säljer naturliga och högkvalitativa skönhets- och hudvårdsprodukter till låga priser! (smink, hår och hudvård, parfymer, smycken....) 
(det finns även produkter för män!) 




  

sånt som bara inte händer..

Igår storstädade Lisa och jag lägenheten. Vi åkte till Rusta köpte skurhink.. oj vad vi städade. men blev det bättre för det? Elias och Jacob kom, vi spelade Absolut överrens (Lisa och jag vann överlägset alla gånger)! och så åt vi äppelpaj med vaniljsås!! (mer disk och mer att plocka bort..) aja tillslut blev lägenheten fin iaf, tror jag!
Senare kom Kolan. Elias och Jacob kom tillbaka, och Elias kompis, eller bror?
Men vart tog Södde vägen?????????
Vi drack buckets!! men nån av dom sista bucket Jacob gjorde, vad hände med den.. riktigt skum blandining det där, såg inte helt gott ut, men jag tror vi drack den ändå..
Sen gick vi till Borgen (jag kommer inte ihåg den vandringen) för att se pumpbolaget! Stog längst fram vid scenen som alltid, vilket drag!

Det blev en så kallad efterfest hos oss, jag mådde inte så jättebra nej.., sen... var allt mest väldigt....... komplicerat kan man kanske säga. ehm.. sånt som bara inte händer, helt enkelt.. men det hände tydligen.. otur, minst sagt..

aja idag har det varit jättesoligt, jättehärligt väder! Vi har suttit ute på balkongen och solat!
Grillade nyss med mamms o papps, är ännu kvar hos dom.
Jag är såå trött, jag har haft ont i magen hela dagen Lisa sa att det är det som kallas att vara bakis... stämmer nog..

imorgon... just det.. hur blir det imorgon, egentligen?

time

time att börja blogga igen kanske? - yes, det ska jag
.
oj oj oj vilket skrålande -  valborgs-sång på tv nu tydligen.. va fint.. (är hemma hos mamms o papps) 
sen ikväll är det SDYTYCD!!!!!!!!!!! bästa programmet!! inte många dansare kvar nu..!

Har väl hänt en del sen jag skrev sist.. men jag orkar inte sktiva om allt..
* Sofie, Bobby och Tito-lus har flyttat till Stockholm, Tomt blev det... Saknar Sofie! hoppas hon kan komma o hälsa på nån dag snart!
* Jag har fått mer jobbartider på ICA i Klinte! Är nervös för nästa vecka! Lisa åker till Sthlm - frukt & grönt kurs. Så då blir jag lite ansvarig för frukt o grönt.. vilket bl.a. innebär att jag ska beställa, (blommor oxå)... tycker det är klurans, inte lätt att veta hur mycket som kommer gå åt o så..

Igår/valborg åkte Lisa, Malin och jag hem till Sandra och Ask, i Stenkumla! dom hade börjat grilla när vi kom. Maria (DG-jobbarkompis) var där med sin kille, Sandras bror och hans tjej, Jakob och hans tjej... mest par faktiskt.. 
satt inne och åt, pratade, trevligt! sen åt vi fruktsallad med glass! var egentligen tänkt att vi skulle in till stan sen, kanske till munken el hamnplan? men vi var så trötta så vi åkte hem o sov istället.

jobbar imorgon, ledig i helgen.
blir det nån flygning i helgen? hade varit kul!