IMORGON!!

Läste nyss Lisas blogg, men jag var bara tvungen att skriva det oxå! IMORGON FLYTTAR VI IN!!!!  Så underbart härligt att kunna säga det, "Vi flyttar in imorgon" , IMORGON!!! (jag måste skriva det många gånger för att kunna fatta det själv..., men det lär väl ta ett tag ändå...) Det har kännts ett tag som att det bara är just den här veckan vi flyttar in och ska bo där, and thats it, men vi ska faktiskt bo där... mer än en vecka....!!!!, det är det  jag inte har fattat än... 
 

Ringde till Handels, och för en gång skull blev jag glad efter att ha pratat med dom! min utbetalnings...... har tydligen kommit igång nu!! Så jag ska få ersättning nästa vecka!!
 
 Idag var jag och några till från terminalen, på DSM-utbildning, efter jag hade suttit och bokat lite..
rätt slapp dag.. Skönt att sluta tidigt (12.30)!
Efter utbildningen åkte Lydia, Marita och jag till Koggen och åt lunch (vi på DG har lite rabatt där!)

Nu ska jag nog adressändra lite!
Volontärgatan - bästa gatan!!!

Hamnplan??

eehhh... vem sa att det var Hamnplan vi skulle till???
Jag vet inte, men jag ska iaf till Borgen och se Pumpbolaget! (dom andra ska nog oxå till Borgen och se dom, - faktiskt!)
Måste bara tillägga att Jocke ska med ikväll oxå! Så, alla nämda, ingen glömd... eller....
 gänget helt enkelt! Ya Somos Todos!

skräp-tema

Ska snart träffa gänget!!! Var länge sen vi var ute verkligen allihop, alltid har det fattats nån.. men nu jäklar!!!
Vi ska se pumpbolaget på Hamnplan!! party party!

Varför har jag inga kläder? inga bra partykläder iaf =(  får gå tillbaka i tiden och ha på mig något urgammalt..
Och håret, det blir bara mer och mer katastrof! jag måste slinga det snart, väldigt snart, funkar inte annars..
Och så har jag aldrig strumpor, vart tar alla vägen? efter att man har köpt strumporna, vad händer sen?? -borta...
aja... nåt mer jag kan klaga på kanske....? (det mesta tror jag..)
Tycker vi kan ha skräptema ikväll!


=)  4 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!)

Nästa Vecka!

Typiskt.. missade visning på volontärgatan i lördags. (Pannin åkte hem igår) Annars hade ju syrran kunnat få se lägenheten! men, men, hon får vänta till jul då.. men jag behöver bara vänta till nästa vecka  -
NÄSTA VECKA!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!

Jag har redan skrivit inköpslista för första storhandeln till lägenheten. det blir en hel del..


tokrolig kväl!!

Vad kul vi hade då!!!! Lisa Sofie & jag, var hemma hos Lisa, efter vi ätit taco satt vi och pratade om allt allt allt, hur mycket som helst! o jäklar vad tiden kan gå fort ibland! Helt plötsligt var klockan.... - väldigt mycket, då fick vi nåt ryck och började studsa runt, och dansa järnet till jättebra gammla, roliga, braiga låtar, flummade runt riktigt mycket!! jäklarns mycket skojsans var det - tokkul!!! Det känndes som vi varit på ett supertufft träningspass o vi var helt slut sen.
Jag var hemma kl 04.

Gick upp rätt tidigt, skulle iväg med mamms, papps och syrrisen till .........., för att kolla på husbilar och husvagnar - nån slags "utställning" - skojsans! Spanade runt en massa, Jag Vill Ha En Husbil!!!!!!!! fanns en del jättestora och lyxiga - vill ha vill ha!! (men jag ska nog ändå satsa på att ta körkort först...)
 
just det ja,  kameran, gick ju inte så bra att ta kort utan den...
typiskt...
får hämta hem den imorgon (Nu var det allt för länge sen jag var hos min Bent i Romers =(

ikväll så!

jaaaa!! ikväll får jag träffa min bästa Lisa och min bästa Sofie!!!!! Vi ska äta taco!! sååå gott!!
Blev ju inte så mycket av det igår, jag åt pizza med pappsen, såg på tv, och sen var det väl bara att gå och lägga sig, jäkla DG ibland alltså! hu, så typiskt när man bara ska jobba morgonpasset and no more - kasst

Idag har jag mest klurat ihop massa spanska till Lisa-Sofie-spanska-kursen!
och så har jag varit lite duktig och dammsugit.. bien bien
Ätit fläskfilé idag!! med rostade rotfrukter & potatisar! mumsans!

Imorgon blir det familjedag! Innan syrrisen åker hem.


just det, kan jag komma ihåg att ta lite kort ikväll då kanske, jag skulle ju bli bättre på det!

fixing

Syrrisen har en ny bärbar dator, det vill jag ju oxå ha!!!!!! 

Jäklarns vad papper jag har sorterat - det tar aldrig slut. men 2 banankartonger är färdigpackade, fler behövs!
Vi flyttar in, inte nästa vecka, men veckan efter det!!!!!!!!!!!! Nu är det verkligen nedräkning!!!

Hoppas jag får träffa mina "sambos" ikväll!!
men party party blir det inte, Lisa ska jobba och nyligen fick jag reda på att jag ska jobba imorgon jag oxå, börjar kl 05.45 som vanligt då..
men nåt kan man ju alltid hitta på!!

Tänkte laga lite mat nu!! Bästa receptet (nästan): Makaroner, baconbitar, ketchup och crème fraiche!!
Gracias Lisa!!!

Spanska-Vikarie

Tisdag
Panik
Väcktes kl 07.45 - telefon till mig, det var Jane Wiman, hon undrade om jag kunde hoppa in som vikarie i spanska på solbergaskolan. jag skulle börja kl 8.
Ok att jag har satt upp mig som vikarie i spanska, men bara för det så behöver dom väl inte höra av sig till mig, på riktigt! jäklarns då.
Livrädd och stressad hann jag duscha, tvätta håret, mamms förberädde en snabb macka-och-te frukost. Jag sprang fram och tillbaka, skrek och hade panik över allting.. Vad ska jag ha på mig?? Vad ska jag säga?? Vad ska jag göra?? Mamma fick försöka lugna mig lite.
Tillslut kom jag iaf till Solbergaskolan, jag har aldrig någonsin varit där förut, men jag gick in i nån byggnad och hamnade rätt direkt. jäkla tur. Fick skriva på nåt papper och så fick jag nyckeln till klassrummet och ett "lycka till".. mm tack då..
Jätteläskigt!!
Vanligtvis brukar väl alla komma in och sätta sig i klassrummet, men någon minut över 8 undrade jag varför ingen kommit - alla stog utanför och väntade på att jag skulle säga till dom att komma in - lite sött!
första klassen var årskurs 6. först upprop. jag visste inte hur mycket dom kunde sen innan, så lite klurans var det, men jag kollade i deras bok och dom skulle göra nån övning om när det skulle vara un eller una, jag frågade om dom gått igenom det, men det hade dom inte. Så då hade jag en liten genomgång om det. kommer inte ihåg vad vi gjorde mer men lektionen var inte så lång, just det dom lämnade in teckningar oxå som dom haft i läxa att göra, välja en bokstav ur spanska alafabetet och sen måla en bild till ett ord som började på den bokstaven.

Sen hade jag rast fram till kl 10.10 jag ringde till läraren jag var vikarie för, frågade lite, om 7:orna vad dom höll på med hur långt dom kommit och så för det var dom jag skulle undervisa next.. Ringde till min Lisa!! Vi önskade varandra lycka till - hon skulle på frukt&grönt-kurs i sthlm!
årskurs 7, dom jobbade med nåt kapitel i nån bok, det var en text som jag bad dom läsa högt, lite var.. sen var det nån övning dom skulle göra i boken, men då hade dom redan gjort den - jävlarns, så jag fick hitta på lite själv.. sa att dom kunde skriva lite om/beskriva en person; en kompis, sig själva eller hitta på någon, beskriva utseende och kläder och så.. Jag hade med mig cd-skiva med spansk musik, och så hade jag kopierat texten till en av låtarna, efter vi lyssnat på låten fick dom plocka ut några ord från låttexten som dom kände igen och så bestämde jag att var och en skulle läsa upp ett ord och säga vad det betydde.

Rast, jag träffade Bent på stan vi åt på Ringduvan (jag åt västerbotten-paj med kräftstjärtar - mumsans!)
Tillbaka till skolan. Sista lektionen, årskurs 8.
Katastrof! jäkla fjortisar alltså! hu.. störiga, brydde sig inte alls.. jag försökte iaf men det gick inte alls bra. dom flesta var sådär jobbiga, men så fanns det kanske 7 st som var "lite klokare" eller iaf, verkade vilja lära sig nånting.. Jag körde spanskalåten för dom oxå men istället för att plocka ut ord från låttexten så tyckte jag att dom kunde plocka ut de verb som dom kännde igen och sen sätta in i meningar, i formen perfekt.  

Bent var kvar på stan! så vi vandrade runt lite, jag köpte en randig luvtröja med dragkädja, strumpor, halsduk och vantar. Sen fikade vi på Skafferiet, jag åt ceescake!!

Åkte med bussen till Romers!

Pannin/Syrrisen kom till ön, igårkväll!!!!!!

Spanska-kurs!

Idag har jag suttit och skrivit på upplägg till spanska-kurs för Sofie och Lisa. En spanska-kurs som startar efter inflyttning i en väldigt mycket jättefin lägenhet!!! (Vi flyttar ju verkligen jättesnart!!! längtar längtar!!)
Jag ska komma på lite roliga sätt att lära ut spanskan.. men eftersom vi oftast alltid har väldigt skojsans ihop! så tror jag inte att det kommer att bli några problem!
Det kommer bli lite läxor och prov men som är förhandlingsbara, till viss del... ingen tidspress iaf!!
Jag hade tänkt att vi skulle kunna avsätta 1 el 2 dagar/kvällar i veckan, till spanska-kursen, men det får vi ha ett litet möte om, när det passar alla och så.

Vissa dans-kurser finns det även risk för att det kommer att bli i vår nya fina lägenhet!!
merengue, bachata, salsa
Men det blir mer spontant, - när man har lust, om man har lust....

Nu måste jag nog duscha lite och sen återgå till bokhyllan, mer grejer som måste sorteras, packas ner eller rensas bort.
börjar jobba sen, kl 14, ledig imorgon!!

irriterande

Jävlarns vad irriterad jag blev... Jag vaknade 00.30 i natt, då hade jag somnat med kläderna på.. och jag hade ännu en massa grejer i sängen., så jag gick upp, borstade tänderna, och gick o la mig igen. Men jag blir så sur, för jag hade ju tänkt att jag skulle Ringa igen, till Lisa, och så hade jag tänkt börja sortera bokhyllan lite.. men oj vad bra det gick tydligen, jag låg och läste....och sen var det tydligen helt kört.. - värdelöst 

och nu försöker jag få tag på nån, på handelsbanken i Klinte, men det är ingen som svarar.. ingen som svarade igår heller... jäklarns då

ICA-tjejerna!

Igår jobbade jag först morgonpasset (DG) sen kom Lisa och  hämtade mig, vi åkte till ICA i Klinte! jag fick låna en icatröja och så visade Lisa mig runt lite, förklarade hur saker och ting fungerade o så..! Jag fick stå i kassan lite (det är jag ju ganska så mycket väldigt van med, så det gick bra!) Men nytt för mig var att dom har ..... vad heter det? aja sån där som finns på bl.a.a Atterdags, när man får ut/tillbaka pengar/mynt i en sån där "skål",  Det har dom inte haft på Hemköp och inte på Ica Maxi, där har dom vanlig kassa, men det  var inte så klurans ändå!
sen överlämnade Lisa Frukt & Grönt- ansvaret till mig ett tag!! (Att hon vågade!) Nej, men jag har faktiskt varit på frukt & grönt lite förut, så det gick bra bra..!
Lisa har skojsans jobbarkompisar! Så det skulle vara väldigt kul om jag får jobba där lite, och jag kanske kan få hoppa in lite extra när det behövs..!!! =)

Sen körde vi in till stan igen , ner till Terminalen, och så jobbade jag 15 - 17.30



 

Fiesta!

I fredags förfestade Lisa, Sofie, Paula och jag i Lisas stuga nr 2!


image18image19




image21


Riktigt kul hade vi!!!
Sen blev det Hamnplan! Spray spelade där!
Stackars Lisa, iskrig med Sofies Bobby, Många blåmärken dagen efter - hu..ont ont..

Lisa och jag slappade hela lördagen - lediga ju!! Såg 2 filmer! gick igenom lite av Lisas gammla grejer- skojsans!  Men mindre skojsans var väl att det kröp ut en oinbjuden "gäst" från en av kartongerna, en jäkla spindel. Den fick inte vara vår objudna gäst särskilt länge. 
Sen åt vi på Max, åt kycklingburgare, brukar jag ju aldrig göra.., gott var det iaf!!

Men om jag kanske skulle ta och börja rensa upp lite bland mina saker oxå.. inför flytten, ...bokhyllan orkar jag inte ens tänka på.. där får det inte ens plats ett litet gem nu...,

Filminspelning

Filminspelning på jobbet i söndags.

Jag cyklade till jobbet, när jag var på väg nerför gutebacken tänkte jag: "Men!? Vad är det frågan om??"
Bilar
stog stilla, som en lång kö i slutet av backen och kön fortsatte längs med vägen. Jag lyckades iaf ta mig förbi alla bilar och trafikvakter.. Fick reda på sen att dom höll på att spela in en film..
Jag satt nere i bilincheckningen, efter incheckningen så hade alla dessa bilar (statister), ställt upp sig vid nynäs-incheckningen, De höll på att filma när vi gick där ifrån, Grindrna var stängda, Någon stog och skrek "Släpp in oss..!!" (I filmen skulle de försöka ta sig från ön, p.gr.a. fågelsjukan..)
Vi fick tyvärr inte vara med i filmen, fast 4 st från jobbet fick iaf vara med lite..

Ledig idag!!

I helgen blir det party party! Det var länge sen.. känns det som... ? (Det var iaf länge sen jag var på Munken eller Hamnplan, och det var väldigt länge sen jag var ute med min Lisa..)
Fredag blir det förhoppningsvis Sofie-Lisa-Angelica-kväll!!!
Lördag hoppas jag på att det kan bli utgång med bästa gänget!! (Bent, Pelle, Södde, Jonas,......!!)

Friends! gå in på  netlog.com!