finns ännu min blogg??

Har min blogg lagts ner? tycker jag verkar dumt..
Finns så mycket nu ju som jag borde ha skrivit om.. hm men det är mest Lisa som har internet, Sofie har det snart.. Jag borde verkligen skaffa en dator!!! men men allt el. det mesta är efter Thailand, före eller efter Thailand, mest efter..
(nu är jag hemma hos mamms o papps så då kan jag passa på att blogga lite!)

Lisa och Sofie har fixat till sig riktigt snyggt hår.. nu är det bara jag som ännu går och skräpar, lycka till Angelica att få en slingningstid innan jul (för klipptider finns det) men inte slingor nej.. =(  skräp

Jag har köpt nya gardiner idag, el mamms, el jag..? el... mamms köpte nog, iaf en sån där julstjärna på fot, till mig!

Igår tror jag att det var, fick jag se en Barcelona-match!!!!!!!!!!!!!!!!!!! För nu har vi kanalerna!!!! (fler kanaler än innan, bl.a. TV 4 Sport!!!)
Barcelona vann såklart!! 3 - 0!!!
(nästan) Viktigaste matchen är 16/12, då jäklar! Barcelona - Valencia!! 

Nån dag har jag varit på akuten med Bent och Lisa. Det var mysigt..... faktiskt för vi var helt själva där och kunde se på tv och dricka så mycket varm choklad vi ville!!
(Jag fick en tid sen till morgonen/dagen efter, hade iaf haft helt sjukt ont hela dagen..)

Nu ska jag hem till mina älskade Sambos igen! och till världens sötaste, underbaraste Tito-lus!!!!!

efterfest med Spray!

Efterfest med bandet! - SPRAY!! Jäkligt kul var det! mycket att skriva om kvällen men se/läs Lisas blogg, det räcker...!
Tillägg:
Lisa & Angelica - alltid längst fram vid scenen!  .... omtyckta =)
Mådde inte alls bra efter tequila-drickandet, Tequila är verkligen aldrig någonsin bra på nåt sätt, varför kan jag inte bara fatta det.

Är hos mamms o papps nu, pappa fick lite lotter av mig, och vann faktiskt lite, 95 kr, ...alltid nåt!

(Keno ja, hur gick det med det??)

imorgon ska jag nog vandra runt lite på stan, har ännu inte sett nya Åhlens, sägs att det ska ha blivit så bra. får spana på det.

Fått mer jobbartider på Ica i Klinte!!!!!!! världsbra!! kommer jobba samtidigt som Lisa då! - Kanoners!


llamame!

idag har jag varit ledig. inte gjort mycket alls.
jag cyklade bort en stund till mamms o papps, hämtade lite mer grejer..
och så har jag precis varit ute på en liten promenad med sötaste Tito!

Vad härligt! - imorgon ska jag på massage!!! (- gratis, genom jobbet!! )

Vill prata med min Bent!!! Hur ska det gå till då? Det enda är väl att Bent kan ringa mig från nån slags telefonkiosk.. Ring mig Bent! Porfavor!
Vill veta hur du har det! Jättekul att iaf kunna läsa din resblogg!!! så jäkla häftigt! jag kan inte ens fatta att ni verkligen är i Japan! Ser såå mycket fram emot att få se korten!!
Saknar dig min Bent!!

allt möjligt..

OJ! så mycket jag skulle vilja skriva om!
kan ju börja med att jag numer bor i världens finaste lägenhet med världens bästa tjejer!! Helt underbart!!! por fin!! vi har fått ordning på det mesta, nu är det väl mest våra rum som ska fixas..
Lite panik har jag över att jag ännu inte har några gardiner i mitt rum - inte alls bra, men mamms o papps har sagt att dom ska ge mig gardiner i inflyttningspresent! det får dom hemskt gärna göra så snart som möjligt! nu tack!

vi har varit och storhandlat på Ica i Klinte... summan blev väldigt väldigt hög.. vågar inte skriva hur mycket allt gick på...

Vi har haft vår första fest här! Inflyttningsfest blir lite senare..

Min Bent har åkt till Japan med en Pelli (Pelle) Häftigt!! verkligen! men han får ändå ta och komma hem snart tycker jag, ska vara borta 2 veckor =(

Idag kom Sofies syrra Lina!! Vi hämtade henne på flyget, men innan det var Lisa och jag på GGN. Geggigt men kul! en terninalvärd - Joel var med och körde!
sen har jag mest jobbat.. ska snart tillbaka o jobba lite mer, slutar 01.45
Typiskt, jag vill ju med ut ikväll..

just det! igår var vi (gänget) på Gute och såg Takida!! Självklart stog Lisa och jag längst fram vid scenen! (Träffade en kusin - Peter!)

btw - Tito är världens sötaste!