Klinte


I helgen bosätter jag mig i Klinte, verkar det som. Idag jobbar jag 17 - stängning, sover hos Carro,
lördag - inventering, sover hos Carro
söndag jobbar jag 9.30 - 18.
Så det blir mest i Klinte jag kommer hålla till denna valborg.

Jag vill ju grilla! Har ännu inte gjort det i år trots att det varit väldigt fint väder många dagar. "Har Inte Tid"
Ja men grilla måste man ha tid med!! Det är ju så gott!

Är hungrig som en gnu! blev inte mindre hungrig av att tänka på god grillad mat.
Frukost NU! Sen måste jag hem till kissekatterna en stund, sen hem till mamms o papps, sen jobbet...
Det är så mycket man ska hinna med alltid.


Alvesta & Grimslöv

Fick ett brev från Grimslövs Folkhögskola igår!! :

"Till Grimslövs folkhögskolas turismlinje antas varje år 21 studerande. Till dessa platser brukar vi ha ungefär 100 sökande varför vi gör ett första urval där vi inbjuder cirka 40 sökande till en informationsträff. Träffen kommer att innehålla en presentation av skolan och kursen, rundvandring, möte med lärare och årets elever samt givetvis en intervju med de sökande.

Eftersom du är en av dem som vi valt ut, vill vi här kalla dig till vår informationsträff där du har möjlighet att välja mellan tre tillfällen:

1. Fredagen 7 maj 13.00-16.30
2. Söndagen 9 maj 13.00-16.30
3. Tisdagen 18 maj 13.00-16.30 "

Jag hade tänkt åka till Alvesta för att hälsa på Robin! helgen 7-9 maj.
Och då tänkte jag att vi kanske kunde åka förbi en av de skolor jag sökt till i höst och kolla lite när man ändå var i närheten. Grimslöv ligger ungefär 15 minuters bilfärd från Alvesta.
Jag blev väldigt glad när jag såg vilka datum informationsträffen skulle va! Snacka om timing!
Så nu är det bokat!
(Stackars Robin som får stå ut med en fruktansvärt nervös Angelica)



personalfesten

Samling på ICA. Sen åkte vi taxibuss, hem till chefen i Roma, drack lite vin där och satt och pratade. sen åkte vi vidare till stan - ölprovning på Gotlands Bryggeri! Vi fick smaka några ölsorter, med tanke på att vi inte ätit än så fick jag ta det lite lugnt med öldrickandet, trodde ju inte att vi skulle få helt glas på varje sort. Efter rundvisning gick vi till Black Sheep Arms för att äta! Jag lyckades iaf övertala Annika och Carro att prova min bästaste godaste favvoöl: Kilkenny! Jag åt för första gången Fish and chips! Det var jättejättejättegott!!!
Vi blev kvar där hela kvällen, det var faktiskt mycket folk man kände där! Och trubadur var bästa Jimmy!
Sen skulle alla hem, då var det bara chefen och jag kvar, vi gick till munken en stund innan det stängde.


 

 

 

 

 

 


o så..

* jaha... Inter - Barca - jäkla skitmatch! förtränga, gå vidare! Returen på hemmaplan, då jävlar!! (Barca förlorar aldrig på hemmaplan/Camp Nou!)

* Imorgon är det tydligen personalfest. har inte fått reda på vart vi ska el vad vi ska göra... klurigt!

* Inventering dagen efter Valborg, genomtänkt??? men jag jobbar ändå till stängning på Valborg, så då spelar det väl ingen roll...

* Tränade med Lova här hemma igår! Idag: Fruktansvärd träningsvärk. ändå strechade vi i 40 minuter. 

* Min hals blir aldrig bra 2 veckor nu som den varit kass. Inte kul.

* Lärt mig några indiska ord av syrrans Rehman! 2 ord iaf: aya = kom, hum = vi

and thats it, just nu iaf.

Inter - Barcelona

 

 

"Det finns inga ursäkter"

Kan en vulkan på Island stoppa Barcelonas drömmar om att dubblera dubbeln? Kan en bussresa till Milano kosta Barcelona finalplatsen i Champions League? Nej.
FC Barcelona glöder hetare än vilken vulkan som helst.
Och ingen bussresa i världen kan få springet ur benen på världens bästa fotbollslag.


Det är nu det gäller. Alla förberedelser, försäsongen, teambuilding, alla miljoner på spelarköp, på löner, på träningar, resor och matcher. Alla segrar, alla mål. Alla fantastiska insatser under säsongen kan under de närmsta veckorna suddas ut i en lång sträcka av betonghårda italienska försvar, kontringssugna u-båtar och bussresor över kontinenten.
Eller. 
Eller så kan allt bli precis så där som vi alla hoppas på. All talang, all kunskap och erfarenhet kan slutgiltigt stråla samman för att för all framtid skriva in dagens upplaga av FC Barcelona som ett av de allra bästa fotbollslagen i fotbollens långa historia. Ett drygt sekel av framstående idrottsmän och bolltrollkarlar kan samtliga när säsongen summeras få stå tillbaka för 19 spelare som spelat skjortan av allt motstånd som vågat bjuda upp till dans under en två säsonger lång uppvisning.             

Barcelona kan vinna allt. Igen. Barcelona står bara tre matcher från att försvara en av världens svåraste titlar att försvara. Och ytterligare fem matcher från ännu en titel i världens bästa fotbollsliga. Nu finns inte längre några ursäkter. No bullshit. Spelarna vet vad som förväntas av dem. Och de vet att de har chansen att bli historiska.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            /svenskafans.com

Jag ska se matchen på bästa fotbollstv:n, hos Lisa på Volontären!! Och så får jag träffa min älskade snutt oxå!! Lisa har förberett henne på matchen ikväll så nu hoppas jag att både Lolita och Miranda är laddade!!
Vi SKA vinna!!




BARCA!  BARCA!  BARCA!