Helgen

Fredag
Alberto, Duckert och Jimmy kom hem till oss och såg singing bee!
Alberto, Duckert, Lisa och jag jag åkte till O'learys. var där bara någon minut, träffade Martin där. Lisa och jag gick med honom till Wallers. Fick varsin Strawberry Daiquiri!

Lördag
jobbade, 7.30 - 14.00
Sen blev det, väldigt otipppat spelkväll på blip.se, med syrran, Livan och Joel. Lisa och jag var grymmast!!

Söndag
Vi firade mammsens födelsedag idag! (hon fyller år imorgon) Vi åt jättegod mat och sen tårta!
Jag såg Barcelona-match!!!!!!!!! =) "Vi" vann med 6 -0!!!!! men tyvärr mot Málaga. Vill ju att det ska gå bra för dom oxå!

gick inte så bra...

på frågan jag fick: nå, hur gick det? är svaret: Det gick inte alls. jag kom aldrig iväg till nåt gym, trots att jag fått på mig träningskläderna...
men! jag fixade ihop ett eget litet träningspass här hemma istället!! så lite träning blev det faktiskt ändå!
Men ändå, Hur svårt kan det va?? och eftersom jag betalar varje månad så vore det nog väldigt bra att utnyttja det oxå! jag vill på Body Jam. men då är det väl bara att pallra sig dit!! kan man tycka! men det var tydligen lättare sagt än gjort. jäkla kass jag är

Jävla helvetes blåst!! storm idag. Förjävligt!

Tack vare min underbaraste Lisa kan jag jobba på lördag!!!!! Lisa är världens bästa!! Muchisimas muchisimas gracias!!!

 




träna..

Nu är träningskläderna framtagna.. stort framsteg!
hade iaf tänk träna lite gym idag..
fortsättning följer...

Längtar till sommaren!!





El Fin De Semana

Viernes
i fredags kom syrran på besök!! Vi lagade god mat: Kyckling italiano! (kycklingfilé, balsamico, vitlök, matlagningsgrädde och tomatskivior, egentligen godast med potatisklyftor till, men ris funkade oxå!
Vi såg let's dance, och sen film: "i samlarens spår" Den är ju så bra! (första gången jag såg den var i Málaga, då dubbad till spanska, och förutom att det är det mest värdelösa och fulaste som finns, så fattade jag ingenting, inte helt lätt spanska..)

Sábado

Syrran, Liv, Lova, Camilla och jag åkte till glasblåseriet - salsakurser där.
Uppvärmingen var även lite merengue!! Kul att dansa salsa igen!! inte lätt att hänga med i alla turer, har ju glömt en massa, men det gick ganska bra ändå!
Sen hem till syrris, lagade mat.
Melodifestivalen final. Roligt med så otippad vinnare, inte den bästa, men vad som heslt var iaf bättre än "uggle-helvetet".
Såg film (som jag sett förut) Sahara.

Domingo
Magdans

Viajar

Tony (vaktis) och en till var precis här o fixade tvättmaskinen, så förhoppningsvis ska den funka nu!


Jag hade ju glömt, att vi bestämt att familjen och farbror Hasse, moster Lotta, kusiner med pojk o flickvän, ska fira jul i fjällen nästa år..
Måste ju spara pengar till det då. Blir kanske lite mycket med Sydamerika oxå.. Så jag är rädd att Sydamerika får vänta ett år till. jävlarns.
 Istället får jag satsa på att spara pengar till  fjällen. Självklart ska det bli supermysigt! längtar hur mycket som helst! men Sydamerika... =(  som jag längtat...
men det funkar inte att åka till båda samma år, inte för min del iaf, fjällen är ju inte heller allt för billigt..
Men då kanske jag kan åka till Málaga, i år! Det behöver ju inte kosta så mycket att åka dit, bara en flygstol.. Och nu måste jag faktiskt hälsa på mina colombianer där! ..Alldeles för länge sen vi sågs..
Ska även hälsa på Tilde, och Tamara! och kanske till och  med åka en sväng till Madrid o hälsa på Marielle..!

En annan anledning att jag längtar till nästa år!!! : Fotbolls-VM!!!!!!!!!!
Lite oklart om Henke ska va med, men det verkar iaf som att han ska va med o spela VM-kvalmatchen Sverige - Portugal, 28/3!! Den matchen får man ju inte missa!



fiesta!

Det blev ingen filmkväll. Grabbarna var sugna på fest och frågade om inte vi kunde ändra oss. Och eftersom Lisa och jag är så extremt flexibla! så var det självklart! fest istället då!
Vi ställde fram en massa gott på bordet: popcorn, 2 sorters chippa, 2 dippa, godisskål..! Festen kunde börja! men vart var folket?
Det var mest Lisa och jag.., men så, helt plötsligt, ramlar det in en jäkla massa grabbar, minst..... hur många som helst, fick knappt plats själv! Hela gamla gänget samlat iaf!! jätteskoj!
Sjöng Singstar!
Sen blev det utgång hamnplan! Vi dansade jättemycket, fast musiken inte var den bästa! Träffade Alberto, Duckert och Brinken!
Sen var det efterfest hos Jonas, först påväg dit bildade vi fotbollslag! och sen bildade vi ett band! fast jag sov väl mest. Efter några låtar med bandet (jag sjöng faktiskt en låt och spelade trummor en, gick jättebra..!), så gick vi hem o sov istället.
Jättekul kväll!!

    

 



Ny bil

Mamms o papps har köpt ny bil! jättefin mörkgrå!! (Volkswagen Polo, årsmodell: 06)
Så nu får syrran ta över deras förra bil, men..., får jag ta över syrrans "röda faran" då? - nej tack!
aja körkort först....

Film

Istället för utgång ikväll blir det filmkväll på Volontären!
Känns som att det var flera år sen jag såg en film, så det ska bli kul!!
Södde-lus, Jonas o hans kompis kommer!


Fest på en torsdag!

Godmorgon! vaknade för inte så länge sen (kl 15.40)
Jättekul igår!!!!!!!! Jonas var den första som kom hit. Vi spelade lite Bluff! och sen när Södde kom så spelade vi Absolut överens, sen kom grannen (Isak), Jacob, Anna,  Alberto, Duckert och Roos!
Jättekul att så pass många kunde komma ändå!! Bjöd dom flesta samma dag.
Vi spelade spel och sen blev det Singstar!!
Senare lagade (mästerkockarna) Duckert och jag (natt)mat, kl. var väl 03.. (Jacob assisterande kock). Samtidigt dansade vi balett, salsa och annan dans. Förrätt (endast till kockarna): pommes, Huvudrätt (till alla): Köttbullar & Spagetti á Italia! mumsans!
Mer singstar sen.
Gick o la mig kl 05, inte så konstigt att jag sov så länge. Stackars Lisa som jobbar idag.

finns en del att städa..,så kanske ska sätta igång med det nu då, men frukost först! (..lunch el middag)

Un partido de Barca!

Alberto och Duckert kommer hit o ser fotboll ikväll!!! =) (tur att vi har en fotbolls-tv!)
Barca - Mallorca!
Tur att Lisa har koll! men Copa del Rey har jag aldrig haft koll på, det är ju ändå La Liga som är viktigast! Men jag vill alltid se mitt Barca spela!!! Vamos a ganar todos los partidos.... tycker jag!

fest imorgon? på en torsdag... varför inte!!?

You've Got A Friend


lavar la losa..

Fick skämmas på jobbet idag- hu, Gotland är litet, Klinte ännu mindre... Men jag hoppas att lördagen kan glömmas fort, o så pratar vi inte mer om det!

Jimmy kommer hit ikväll! men får han verkligen det? - ja, om han inte går om mig i level så!! (Mafia Wars!)

Diskar som en tok, men vad hjälper det, fortfarande en massa kvar..

bailar

Är helt seg idag. men jag måste iaf iväg sen el. snart, till obs (som det enligt mig ännu heter) o hämta ut ett paket. Har ingen aning om vad det kan vara??? spännande..

Igår dansade jag magdans med syrran, Livan, Lova, och Camilla! Dom brukar låna någon lokal vid humlegårdsskolan, o träna där varje söndag. Det var jättekul!! Men svårt när man är invand med salsa, rätt lika danser ändå, med höftrörelser o så.

Nu ska jag leta fram mina träningskläder!! det är verkligen på tiden att komma igång o träna igen (Body Jam + gym!). Nu jäklar ska det bli av!