Grattis mammsen!!

Firar mammsens födelsedag idag!
Snart kommer släkten hit! ska äta påskmiddag!

jag har nästan inte ätit något påskgodis alls... =( kanske för att jag inte har haft råd att köpa nåt.. aja snälla syrran delar med sig av sitt!
men vad är det för väder?? Vad jag vet så ska det vara vår när det är påsk, jag tycker inte att snö är speciellt vårigt..
Nu vill jag ha sol och värme!

Fest hade vi i fredags! - skojsigt!


Övrigt
Jag vill ha:
* (godare påskgodis, syrran och jag har inte riktigt samma smak)
* En resa tillbaka till värmen!
* En bärbar dator
* (just nu: mat, är så jäkla hungrig)
* Biljett till en Aventura-konsert
* Alla klänningar som fanns att köpa i Phuket!

längtar tillbaka

Imorgon ska jag jobba!! på onsdag, torsdag, fredag oxå!!! buenisimo!!

På facebook fick jag nyss reda på att Mariell (som jag pluggade spanska med i Málaga) var i Thailand samtidigt som mig o Lisa. Men ingen av oss visste om det - typiskt! hade ju varit kul o ses där, men vi hoppas kunna göra nån slags reunion i Málaga istället!
Alla, verkligen alla har varit i Thailand nyligen, är där nu eller ska dit snart..
Längtar tillbaka till värmen sååå mycket!! och alla underbara personer man träffade där! saknar dom så mycket!
 

nu ska jag nog cykla till biblioteket, kopiera och sen skicka det  där arbetsgivarintyget till jäkla handels
har fått ett meddelande om utbetalning, från a-kassan, att jag kommer få 1000 kr i slutet av denna månad.. 1000?? dom tror inte att jag behöver lite mer än 1000 kr, för att kunna betala hyra och alla andra jäkla räkningar? det där var tydligen bara för 4 dagar, men jag ska ha för 25 dagar....  jag blir så trött!

no tengo dinero..

hade tänkt gå o duscha, men nu la sig Tito jättebekvämt i mitt knä! och då går det ju inte..

ska äta hos mamms o papps ikväll, och det lär nog bli fler kvällar ungefär varje fredag, lördag, söndag, och sen resten av dagarna får jag väl äta hos syrran... ? Trist att jag inte ens har pengar till mat, har 57 kr på kontot och det ska jag leva på den här månaden... och kanske nästa månad oxå... nej men jag vet inte när jag får pengar?? jävla a-kassan, dom får jag inga pengar från längre... 
jag hoppas verkligen att det kan bli många fler jobbar-tider på ICA i Klinte!

Imorgon ska nog syrris och jag spela badminton igen! 
På söndag ska vi (familjen) hem till faster Eva, (som oxå varit iThailand nyligen) så det lär väl bli en del Thailands-snack!

 
2 riktigt bra låtar, som jag lyssnar på konstant just nu:
"Hold you down" - Jennifer Lopez ft. Don Omar
"Por tu orgullo" - Aventura

sova vidare

Lisa! jag tror att det är ganska så mycket time för dig att komma hem nu! Du kan ju inte vara borta hur länge som helst!

Det regnar nu - jäkla trist..
nej men om jag skulle gå och lägga mig igen kanske.. skulle egentligen bara ner o kolla om jag fått nåt mail från den där arbetsförmedlings-killen, det hade jag iofs fått men han hade iaf inte skrivit tex att vi skulle ses idag kl 9. så då kan jag gå o lägga mig igen! men annars störande att han inte kan använda en telefon, lite lättare att bestämma en tid då kanske...

Tips till Lisa: Gå och lägg dig igen du oxå väl! ?

que sorpresa...!

Fick riktigt bra nyheter idag!!! pratade med Lisa! hon sa att jag fått fler tider på Ica i Klinte!!!! hur bra som helst!!! är så glad! Jag blir överlycklig för varje jobbartid jag kan få!!

Imorgon ska jag få träffa världens bästa Södde!
Ska äta hemma med familjen sen, efter det ska syrris och jag på bodyjam!! jag var där i måndags. riktikt skojsigt!

Tillslut så hittade jag honom på facebook!!!! por fin lo encontré! el "chili boy"!

oj.. blev så chockad när en viss colombian loggade in på msn nyss! Det var så otroligt länge sen vi pratade. Han skrev att han och en kompis kanske kommer till Sverige i juni eller juli, för att hälsa på mig!!!!!!!!!!!

 

all färg borta..

..nästan  =(  om jag kunde sluta flassa bort all färg jag lyckats få i Thailandia, men jag flassar bara mer o mer, så risken är faktiskt hyfsat stor att Södde är brunare än mig, när vi ses, trots allt - TRIST!

Badminton med syrrisen igår var jätteskojsigt! och det blir ju faktiskt bra träning för armarna (när vi blev för trötta i högerarmen körde vi med vänstern ett tag, inte helt lätt).
Just det, jag måste ju börja gymma igen (oj vad seriöst det lät) men börja på bodyjam igen och även träna lite armar i gymmet!

Jag tänkte skriva en sammanfattning om Thailandsresan i resedagboken, sen nån gång.., vad som varit bäst, sämst, lite tips o så.. 
Jag har ju fått prata såå mycket spanska under resan!! -underbart!! det trodde jag aldrig, inte i Thailand, ...skumt.

Jag önskar bara att man kunde ta med sig alla härliga människor hem, som man träffat där! (bl.a. Uppsala-gänget, och Blekinge-gänget!) men dom kommer förhoppningsvis o hälsar på oss i sommar!!

Nu ska jag ringa en jäkla massa samtal- jobbigt.. bl.a. till arbetsförmedlingen och till ICA Maxi..
Jag ringde nyss till Destination Gotland,  jävla DG, dom hade inte jobb förräns i juni, kanske... (förstår dom inte att jag måste ha jobb NU?..)




Hemma i kalla Sverige

Hu, jäkla kallt här,  jag längtar redan tillbaka till värmen!! 
Kom hem i förrgår, när Lisa och jag var på Arlanda, var det inte särskilt lockande att gå ut i kylan, oxå med tanke på att vi inte hade allt för varma kläder på oss, trekvartsbyxor linne och tunn långärmad över. Nisse kom o hämtade oss, vi åkte och åt på nån restaurang, jättegod mat!! jag åt nån pasta med fläskfilé, gräddsås, kantareller och riven ost - gott gott!
Vi åkte hem till Patrik och hämtade våra kläder, sen åkte vi till City terminalen, släppte av mig där (Lisa skulle vidare hem till Malin. Jag åkte med båten hem till ön. 
Jättekul att träffa familjen igen! igår fick jag träffa jobbarkompisarna på ICA i Klinte! och idag fick jag träffa Sofie Bobby och Tito!!! Nu vill jag träffa gänget!!

Igår skickade Lisa ett gissa-vad-jag-ska-äta- sms (hon skulle äta taco), hm, så idag ska jag ge igen med, : gissa-vad-jag-ska-äta - korvstroganoff med ris!! Ha!  (det är dom 2 maträtterna som vi saknat mest!)

Panninsyrris har planerat att vi ska spela badminton imorgon. skojs!

till Södde : que te mejores! pronto, vale!?