Campeones de Europa!

Spanien - EM-mästare 2008!!!!!!!! .."Campeoooones campeoooones olé olé oléé"..  skulle verkligen ha velat vara i Spanien igår!!! och firat muchisimo! (fick ju vara med om att fira när Barcelona vann La Liga iaf, helt tokigt var det! de flesta gatorna i Málaga centrum var avstängda, polisen fick dirigera bilar, det var folk och flaggor överallt, men jag kan bara tänka mig att det var ännu häftigare och ännu större firande nu, igår! Por fin ganó el equipo de España!!!

Felicidades España!!                                                                                                                                                                                                   





                                           


                                           

Och så har Spanien världens bästa (och snyggaste) målvakt!!! Iker Casillas!!



typiskt att det skulle regna idag, bara för att jag är ledig, ska tydligen bli jättefint, soligt väder nu iveckan, för då jobbar jag ju varje dag - riktigt trist! jag kommer blekna bort helt =(

EM

Fotbolls-EM, snart slut  =(  - trist! Nu hoppas jag bara att Spanien går till final! kan dom inte bara göra det! (eftersom Sverige åkt ut kan jag heja på Spanien nu) Självklart hade jag helst sett att det gått bättre för Sverige, men nu finns iaf några av mina favvo-barca-spelare ännu kvar! : Xavi, Iniesta och Puyol! (trist bara att Deco spelar i Portugal o inte i Spanien), "pero bueno"
Viva España! tienen que ganar, el jueves!!

Daddy Yankee

Spanade lite fotoalbum på facebook igår, "mi colombiano" Jhon, hans bror Daniels bilder kollade jag på. Han hade bilder från en Daddy Yankee-konsert! bilder där Daniel, him self, (som för övrigt är världens mest sociala person och som får alla, vem som helst att skratta!) står på scenen och presenter, annars, den största reggaeton-artisten Daddy Yankee! (Han skrev som kommentar till en av bilderna där han står på scenen, att han ropat: Colombia! Colombia!.. till publiken, och det var tydligen poppis, hade verkat som hela publkiken var från Colombia!)
och så var det några kort på Daniel och Daddy Yankee efter konserten och han och Daddy Yankees dansare. Andrea (Jhons föredetta chef på klubben "Candela") var oxå med.  Om jag är avundsjuk?? - nej då!
Tycker Daniel kunde ringt mig o frågat om jag ville med!
Nu längtar jag tillbaka till Spanien ännu mer! Är det helt jäkla omöjligt att någosin kunna få se en latino-konsert här i Sverige eller? Och när kommer Aventura hit??

Övrigt: Daddy Yankees bästa låtar:
* ft. Aventura - "Noche de sexo"
* "Lo que paso paso"
* "no me dejes sola"
* "rompe*