jobbigt, värdelöst...

hur mår jag egentligen...? - Inte alls bra. Det mesta känns bara förjävligt värdelöst just nu. Allt på grund av pengar. Mamms och papps blir ruinerade p.gr.a. mig. Dom kan snart inte låna ut mer pengar.. jag har varit tvungen att låna pengar, (och det är det värsta som finns), bl.a. till fackavgift 513 kr, guideutbildningen 700 kr, avbetalning på studielånet 1500 kr, tandläkaren 500 kr....., och så har jag tusentals andra skulder utöver det.. och fackavgiften för februari hade m&p inte råd att lägga ut till nu, så skulderna byggs bara på, fler o fler blir det -  Så när jag en dag får pengar, så har jag ändå ingenting och kommer inte att ha det på väldigt väldigt lång tid..
Och hur ska jag någonsin kunna ha råd att åka och hälsa på min Jhon..??? Jag måste verkligen få träffa honom snart, annars dör jag.
 
Jobb finns det ju inga.. nu innan sommaren. det är svaret man får om man ringer o frågar om dom har något jobb ledigt..: "Nej vi behöver ingen nu, men sök igen till sommaren, då kanske..." SUCK
Det är nu jag behöver jobb, Nu Nu Nu!

Och handels ska jag bara betala till, hur mycket som helst, men inte en enda krona har jag fått. Det är katastrof. 
Det är tydligen spanska arbetsförmedlingen (INEM), som inte kan få iväg ett jäkla intyg till mitt förra jobb i Fuengirola, som ska fylla i det och skicka tillbaka det.. Men jag kan inte förstå varför INEM måste vara inblandade?? Varför kan inte bara handels skicka intyget direkt till mitt förra jobb, dom fyller i det och skickar tillbaka det till handels! Men nej det går ju inte.. Jag blir så trött..
Jag måste väl själv då kontakta spanska arbetsförmedlingen, och lösa det.. Jhon var där idag på INEM och pratade med dom, han sa att dom ville att jag skulle skicka ett brev med mina personuppgifter och... eller eh jag fattade aldrig vad Jhon menade riktigt, aja, därför ska jag ringa dit själv.. men gulligt av Jhon ändå, att vilja hjälpa mig.
så jag ska ringa dit imorgon... hm, jag kommer ju veta vad jag ska säga/fråga, men kul att jag kommer att förstå vad dom svarar..

min älsklingsknäpp!

Jag förstår inte hur dagarna kan gå så fort fast jag inte har någonting att göra..ingenting alls.. ??

nästa tisdag.. ingen utbildning.... - vilken tur! Jag behöver ju verkligen en ledig dag!! Bara få ta det lugnt och verkligen vila ut............. ..................eller.................. .................(neje)

Jag har pratat med min Jhon idag!!!!!!!!!!!!!!! Min älskling ska tydligen göra prov imorgon till den där "militärgrejen" Ett fysiskt och ett psykologiskt. får se hur det går då. Jag blev iaf helt förstörd, först när han sa det, att han skulle till Murcia.. det ligger inte ens nära Málaga.. och studera och kanske jobba lite, inom det militära.. Självklart är jag oxå jätteglad för hans skull - det här är ju en chans för honom att få en utbildning!.. och framtid inom.. men det är just det.. jag sa att han aldrig någonsin får gå ut i nåt jäkla krig, aldrig! han sa att om han en dag skulle behöva gå ut i krig så skulle han göra det. Jäkla älsklingsknäpp, pero no no no - Glöm det! Det tänker jag iaf aldrig någonsin tillåta.

Body Jam! vill vill vill! vill prova det! tror nog det kan va himlans skojs (bara det inte är nå styrka o så, - för jobbigt för en Angelica)

Lisa & Angelica - torsdag, fredag... !!

inget jobb..

nehej.. jag fick tydligen inte receptionist-jobbet  =( dom ringde o sa det igår- jäkla skräp.. nu får jag väl hoppas på DG! Ringde idag, men personalansvarig var sjukskriven just nu.. men kul att Daniel kom ihåg mig iaf! trodde jag nästan inte.. lät på honom som om vi senast hade setts igår.. var ju ändå ett tag sen jag jobbade där (aja, alltid kul att bli ihågkommen!)

Lisas osch Angelicas helg!! vad ska vi hitta på för skojs? en heldag på stranden kanske..? eller... det kanske inte var riktigt så mycket time för det...just nu... nej. Men vi kan ju iaf umgås med bästa familjen Flummers!!! Tycker jag vore skojsans!!  (Jag måste ju ännu få träffa hela det gänget ;)

 Längtar faktiskt till tisdag - utbildningen, inte för att jag älskar historia direkt, men den sortens historia som vi fick lära oss om i tisdags - stenålder, bronsålder, järnålder.., i Visby. Jag tycker det är jätteintressant, just, hur det en gång har sett ut, hur folk levde då, hur man bodde, vad de använde sig av för värktyg osv. Faktiskt mycket intressant! Men annars är historia förjäkligt jättetråkigt när det handlar om mer "nyare tider" med alla jäkla krig och kungar, hu.


Pengar??

Nu har jag även fixat en spansk blogg (www.blog-v.com/angelica/)

Det är tydligen Spaniens fel att jag ännu inte har fått några pengar.. ...ett papper/intyg som ska skickas därifrån till mitt förra jobb i Fuengirola, och sen till handels.. - värdelöst, och när det gäller de spanska myndigheterna, så ska jag väl vara glad om jag får pengar, innan, januari 2009, (man kan ju hoppas..)

Vad göra, utan pengar..?? Få tag i ett jobb snarast kanske? och det är ju så lätt, här på denna ö... ..hm


Fredag.. kan jag ju oxå bara hoppas att det blir av.. men jag har slutat tro på att vi någonsin kommer ha våra fina fester igen.. mycket tråkigt faktiskt, det är ju det roligaste!! tycker jag iaf! men om inte alla i "eliten" håller med om det...??  =(

2 mycket bra låtar: "Mi niña cambio" - Aventura,  &   "Princesa" - Frank Reyes

seg, trött

Spindeln bor kvar... i min garderob.. det är inte alls bra..jag vågar inte röra ett enda plagg, den kan finnas var som helst.. - förjävligt

aja, jag känner mig helt seg.. blir väl det av att inte göra nånting.. suck..

Men ikväll ska jag iaf på utbildningen!!! Få prata lite mer spanska!! hurra hurra!!

Jag vill ju på Body Jam!! Hoppas det kan bli någon dag denna vecka..

....nej, det här går inte.. hur bra är det att jag sitter o lyssnar på mina spanska lugna favoriter.. inte så konstigt att jag nästan somnar. hm, dumt


Jävla Spindel

Hemskt!!! Det bor en spindel i mitt rum, jävlarns satan. Jag öppnade garderoben förut och då bara hängde den där.. helt utan anledning, och så åkte den ner i sin jäkla tråd, och kröp lite fram och tillbaka på golvet. den jäveln. så då är det meningen att jag ska kunna sova i mitt rum??? noooo, - jäkla skräp. Så nu har jag stora planer på att göra vardagsrummet till mitt nya rum..


inget på tv ikväll..? just det jag skulle ju ringa tillbaka till min Jhon! Får göra det nu då!

(jag hatar spindeln som har flyttat in i mitt rum, den kan lixom va vart som helst i mina kläder - Fy Fan)


Fest i Djupvik!

Lisa och jag var på Sofies fest i djupvik! Skojsigt! mycket dans! Bra låtar! en del twister blev det! övernattning.
Lisa och jag var inte så mycket sociala dagen efter men det är himlans skojsigt att spela sims 2, så..aja!!
Och ingen av oss var bakis - skönt!! Men dom andra mådde väl inte så bra..

Just det, tog några kort oxå - bra bra!
Imorgon måste jag hämta ut kort! sista filmrullen från min "vanliga" kamera.. = spanienkort!!


guideutbildningen!!

Igår började guideutbildningen!! Jag tror att det kommer att bli jättekul!!! Alla var snälla, jättetrevliga! Det var folk ifrån: Italien, Tyskland, Frankrike, Polen, Spanien, Mexico, Chile och en från Colombia!!! och några från Sverige som kunde nåt av dom språken.

Äntligen får jag prata jättemycket spanska!! - Överlyckjlig  =)

Vi var på en guidtur i innerstan, inget nytt så.. (jag har ju själv guidat på just dom ställena förut) men kallt var det - hu. Men sen, tillbaka inomhus, delades vi in i gruppper, efter språk, och så skulle vi sitta och prata lite (på det språket), Jag lyssnade väl mest, för hon från Colombia, hon från Chile och min förra salsalärare (från Cuba) satt och pratade, ganska så mycket, jättefort, så det var lite svårt att hänga med hela tiden.. Men kul!!

På tisdag ses vi igen, då blir det lektion om Visbys historia. Klurigt sen att säga allt sånt på spanska.. bara inte gruppen man guidar sen, frågar allt för mycket, men man måste ju ändå vara påläst.. lite läskigt.. Och klurans oxå att inte alla ord går att översätta till spanska... inte helt lätt..


Så nu har jag iaf då något att göra varje tisdag, hela mars oxå!! =) Muy bien!


Nästa vecka ska dom ringa från Kneippbyn och säga om jag har fått jobbet eller inte.. hoppas hoppas, behöver ju verkligen pengar!


tankar..

Hemskt vad mycket jag har vandrat.. flera mil känns det som.. aja

Jag har hittat en massa jättefina naturbilder bl.a. på vattenfall, stränder, ....! Jag vill ju se alla vattenfall som finns i hela världen!! - min dröm! (Det kommer väl att ta lite tid och kosta lite pengar, men det får gå..!)

ingen 4-fest =( kommer det någonsin att bli det?? Känns inte som det, men jag villl vill vill! Lisa och jag ska ha megaskojs på lördag ändå, oj, imorgon är det ju!!! Ska till en världssnäll Sofie!!! Ska bli så kul!!!

Vad hade jag gjort utan musik?? Man kan bli så glad av det!! Tack för att det finns så härliga låtar!! ("el costo de la vida", "rompecintura", "el fin de semana", "rock this party", "dance".... )

Quiero hablar con mi amol... Jag saknar min Jhon såååå mycket!! Pienso muchisimo en ti, min älsklingsknäppis!

Har tänkt lite idag.. på.. Det är så att, Lisa kommer alltid att va min bästaste bästaste bästa vän. Och även om jag älskar Jhon så mycket som man bara kan älska någon, och vill leva med honom, så kommer Lisa alltid att vara nummer 1 i mitt liv. För min Lisa är den bästa vän jag någonsin haft och någonsin kommer att ha! och det betyder mer än något annat! Vänskap går före kärlek, så är det! Jag älskar min Lisa!

Nervös

Nervös.. alltid nervös inför en anställningsintervju.. Så jag ska gå en lång lång långpromenad idag då.. inte så kul att ta bussen.. för vad skulle jag göra i Vibble 1 timme?? frysa kanske.. nej hu, då kan jag gå istället så att jag är där i lagom tid. 

längtar till lördag!! Mycket länge sen vi hade 4-fest! Ska bli såå kul!! 

och på lördag börjar ju även guideutbildningen! skojsans! Det skulle visst bli en guidetur direkt, varma kläder som gäller då, ja, det är ju ganska så väldigt mycket frysigt nu. Och så säger Jhon att dom har över 20 grader, ja men dela med lite av den  värmen då väl!  

pratade med min Jhon på msn, och att få se hans miner igen, det var helt underbart! men nu saknar jag honom bara ännu mer..

jävlarns

No hago nada. Nada nada nada.. que puedo hacer..

hm, Jag hatar Handels, jävla a-kassan.. Suck! När kom jag hem? i julas -  December, det var ett tag sen, och jag har ännu inte fått en enda krona, inga pengar alls. Skickat in jäkla kassakort har jag gjort, men några pengar kan jag inte få, man kan ju undra hur dom tycker att jag ska kunna betala den där jäkla fackavgiften..

Om jag nu får jobb som receptionist.. hur blir det då med guide-utbildningen..? Jag vill verkligen gå den ju!  dels för att det är en mycket bra merit! och i jobbet som utbildningen leder till  får jag prata spanska!!

Necesito dinero, ahora, ya!! No tengo nada, ...joder.
Quiero empezar con "Body Jam" en el gimnasio, pero sin dinero.... y es muy caro, pero no me importa, Necesito hacer algo! Quiero hacer algo divertido! También quiero empezar bailar otra vez, en una escuela de baile.. (por qué no hay clases de bachata y merengue aquí en Gotland??)

Visby-Málaga..

Sitter o lyssnar på mycket bra musik! Alltid härligt! (bl.a. låten: "el costo de la vida")!!

Men vart tog en Jhon vägen...?? Vi skulle ju prata på msn kl 12. hm. =(   Sålänge pratar jag med hans kusin, hon vill att jag kommer tillbax till Málaga.. ja.. det vill ju jag oxå.. samtidigt som jag vill vara här..
samtidigt som jag vill vara där.. eller kanske i Murcia nu då.. där min Jhon kommer att befinna sig.. hur länge?? no sé..?  Såå jäkla skräpigt jobbigt. Varför kan man inte bara sätta ihop Spanien med Sverige?? mina 2 liv till ett! Hade varit det bästa! ...

Nästa vecka blir det mycket.. men det är ju kul att något händer iaf!! bättre än ingenting!

Min Jhon Jairo, siempre hay en mis piensamientos, Te echo muchisimo de menos mi amol, y espero qué me piensas también! Te extraño tanto, no puedo dormir, y muchas veces no tengo ganas de hacer nada.. - quiero estar contigo min Jhon!