färdigpackat

nästan klar med packningen, bara tandborste och sånt kvar.
resfeber än? nja... nej. för jag förstår verkligen inte att vi verkligen ska åka till Thailand, hur svårt kan det va? tydligen väldigt svårt. Men det ska ju bli så otroligt underbart roligt!!! packning, flyg, restider o sånt har jag iaf förstått.
Har aldrig rest med backpacker- ryggsäck förut, klurans.., synd bara att min ryggsäck är från stenåldern och därför inte har så många praktiska fack som annars hade varit kul o ha, men snällt ändå av mamms o papps att låna ut den. den får duga helt enkelt! och man har ju fått tips från "Thailandsidor" att inte ha en ryggsäck som ser dyr ut, (för att undvika att bli rånad) ingen risk för min del då...
Jag vill ha solglasögon!!! Jag passar aldrig i solglasögon, aldrig.. - trist! Men jag ska försöka hitta det i Bangkok iaf.
sarong ska jag tydligen oxå köpa i Bangkok.. bra o ha.. kommer nog köpa en del grejer.. men inte allt för mycket ändå, min ekonomi är väl inte (aldrig) den bästa..

solskyddsfaktor 2.....? - neje... det är ändå Thailand vi ska tilll!

Tegel imorgon kväll? det vet vi ju inte riktigt hur det blir, om det blir det eller ... nåt?
och sen söndag, vad ska en Lisa och angelica hitta på för skojs i Istanbul?? más que esperar... vi hittar säkert på en massa kul! .......! en massa bus..!! ...hehe..




Göteborg

Varför jag, någon gång, vill bo/flytta till Göteborg:
* Alla eller, dom flesta dansskolor för latinodans, och proffsdans finns där!!
* Härigaste dialekten
.... hm mer då.. det är nog mest för dansen som jag vill bo där, sen hade jag ju nån gång tänkt att börja plugga till spanska-lärare, och då måste jag/vill jag verkligen gå på en högskola där jag får plugga ett av åren i ett spansktalande land, som man får på tex. högskolan i Växjö..!
Jag vill verkligen börja dansa igen, jag saknar dansen såå mycket!
det får bli några Body Jam-pass nu innan Thailand!

mer jobb, mer pengar - behövs

Har fått 3 jobbartider på ICA i Klinte!!!! tisdag nästa vecka och torsdag, fredag veckan efter det... Hur bra som helst!! men ännu fler tider skulle jag vilja ha!!
Jag måste ju ringa till DG höra om jag kan jobba där nåt, nån gång.. Egentligen så skulle jag vilja jobba på ICA i Klinte eller på ICA Maxi i sommar men det känns som jag får ta o jobba på DG igen om det visar sig att jag får börja jobba där tidigare. Förra året fick jag börja jobba där redan i april!

ont om pengar nu..
Vaccination inför Thailandsresan på måndag.. lite läskigt kanske, sprutor är väl aldrig kul..
och varför kan det inte vara gratis??

Tur att mamms o papps hade en back packer-ryggsäck som jag kan låna till Thailand!! skulle inte haft råd att köpa nån ryggsäck nu.. men skor måste jag ha! jag har verkligen inte ett enda par sommarskor, inte ens gammla som jag skulle kunna leta fram o använda igen.. dom sommarskor jag använt senast är mycket trasiga både dom jag hade i Málaga och dom som jag hade i sommras.. kasst!!

Lisa och jag har bokat boende i bangkok nu!!! tog ett tag innan vi kom på ett smartare sätt att leta fram boende i det område där vi faktiskt ville bo.. men efter mycket spanande så hade vi 3 ställen som vi valde mellan. tillslut bokade vi iaf! blir nog jättebra!! skönt att ha det klart!
Nu börjar det kännas mer och mer verkligt att vi faktiskt ska åka dit!!! och 3 veckor går ju såå fort, så egentligen åker vi när som helst - jättesnart!!!!

senaste dagarna..

Synd att jag inte kommer ihåg vad som har hänt sen jag skrev sist, men det var ju så jäkla länge sen....


Det har iaf blivit mycket spelande med familjen dom senaste dagarna! - riktigt skojsigt och mysigt, Mest har vi spelat alfapet, med lag, en omgång var det syrran och jag mot mamms o papps och mammsen o pappsen är ju så söta ihop, när dom sitter där och viskar ord till varandra och klurar!
Idag hade vi tänkt åka o simma hela familjen (har det någosin hänt förut?) men så var jäkla solbergabadet stängt pgra nåt som var trasigt el nåt.. - skräpigt!

Nyårsafton var jättekul och jättemys! Lisa, Hanhna och jag åt först mycket god mat hemma i lägenheten, sen var vi hos Sebbe och Lovisa ett tag hela gänget samlat där! Sen åkte Södde, Hanhna, Lisa och jag ner till domkyrkan, skålade med våra små Asti, såg fyverkerier och ... det brukar va så att man känner en hel del folk där.. men i år vet jag inte riktigt.. Sofie och Bobby var där iaf!!
Sen blev det hamnplan!
Lite besviken/besvikna sen.., känns som att det aldrig kommer bli av.. eller att det aldrig kommer att hända igen - trist

Jag vill oxå göra en sån där bästa/sämsta i år-lista!! det tänker jag göra oxå! men jag måste klura lite först..tänka igenom året..

Imorgon ska Lisa och jag gymma!
Syrran ska provjobba/provmassera på Studio blå
imorgon, kul om hon får jobb där! Hon tränar halvtimmesmassage på mammsen nu, och hon skulle träna helkroppsmassage på mig igår - det gick inte särskilt bra, jag är ju så jäkla kicklig, just benen och fötterna det gick verkligen inte, hopplöst att massera mig, men rygg, axlar o nacke går ju bra! Fick även ansiktsmassage och arm-massage!

Nu börjar jag nästan förstå att Lisa och jag verkligen ska till Thailand! och att vi åker jättesnart!! fast jag har nog mest bara fattat att vi ska till Sthlm, först... men sen då.. efter vi varit i Vallentuna då åker vi väl till Arlanda..på söndagen.. o så.... ...... ... ....