Sommar




Underbart med VM!!!!! Fotboll varje dag! Kan det bli bättre - knappast! jo förresten om man hade haft tv ute så att man kunde va ute i det fina vädret samtidigt!

Extra kul är det att det so far har gått bra för Spanien!! Dom bara måste vinna VM!!
På lördag är det viktig match igen Spanien - Paraguay! Viva España!!!

På lördag flyttar Syrran, Liv, Lova och jag tillfälligt till Terranova, en vecka. Då blir nedervåningen uthyrd här. Vi ska göra en massa utflykter och laga goda middagar tillsammans! Mys!

Helt otroligt - jag har fått två hela helger (v. 27 och 28) + en söndag! Så augustilönen ser jag fram emot!! borde bli bra, iaf bättre än nu!

Har inte badat än. Lisa och jag hade en härlig förmiddag på Tofta (trots att det var jäkla spindeltema 2 vidriga stora, hu) men vi badade inte, jag hade inte tänkt göra det heller förrän i agusti, men jag är övertygad om att Lisa kommer försöka få i mig i det iskalla vattnet långt innan dess. Jag vill ha över 25 grader i vattnet tack!


Vad Hände???


Jävlarns Jävla Jävlar! Spaniens första match i VM, som jag sett fram emot den!
Och så blir det total katastrof.
Fruktansvärt.
Så besviken =(

Men jag vet ju att dom är bättre än bäst! Dom får visa det i nästa match istället.
Vamos a ganar el mundial o så är det bara.


min jacka

Jag har i flera år velat ha en skinnjacka, men aldrig köpt någon. Det har alltid varit svårt att hitta en i min storlek eftersom alla är för stora hela tiden =( Men nu var det dags, äntligen!
Men när jag väl fick råd hade dom börjat ta bort alla skinnjackor från affärärerna, nånstans borde det väl finnans kvar tänkte jag och efter mycket letande gick jag tillslut in på JC. Har inte varit där på 10 år ungefär. Men där fanns den!! så jäkla snygg modell mc-stil, storlek 34, bara en kvar. Storlek 34 kan jag normalt inte ha i jackor för det är för stort men hur ofta finns storlek 32? så det var värt att prova iaf, och jäkla tur jag hade, den var liten i storleken och satt perfekt!! =)
Köpte den och var överlycklig!

För någon vecka sen fick jag hoppa in igen och jobba som vikarie på Klinteskolan. När jag slöt för dagen så hängde inte min skinnjacka kvar, någon hade snott den.
Min finaste bästaste skinnjacka. =( =(  Jävla satan.
så från världens lyckligste till världens olyckligaste.

Nu har jag gett upp hoppet om att få återse min kära jacka, Men jag måste ändå tacka alla helt underbara lärare på Klinteskolan som har varit så hjälpsamma, omtänksamma och som verkligen har brytt sig och försökt göra något för att få tillbaka jackan, och mina sötaste elever som jag har haft i spanska och andra elever som oxå engagerat sig i att verkligen försöka få fram jackan. Dagens ros till er!

Nu har jag hittat en
ny jacka på nelly.com Den liknar väldigt mycket min skinnjacka, bara det att det inte är en skinnjacka. Hoppas den passar!