Äntligen!!

Barcelona - Zaragoza
Äntligen
har jag fått se min älskade barcelonamatch! Hemma hos Bent i "Romers" igår!!!!! Och vilken match!! Helt otrolig!! Till och med Bent tyckte det! Efter bara 3 minuter hade (världens bästa lag!) Barcelona gjort mål! (Messi såklart!) sen 2-0 (Messi var på g!) Sen blev det 3-1 till Barca! och allt detta bara i första halvlek!!
Slutresultat: 4-1! Härligt! Sista målet var ju snyggast! Frispark till Barca, målvakten räddar genom att knuffa bort bollen, Marquez kommer springande, perfekt timing, och nickar in bollen!!! såå snyggt!
Måste berätta oxå att vi åt en jäkla massa mumsans grejer till: italiensk lufttorkad skinka, brieost, honungsmelon och chippa!!



Lite skumt.. - Idag sitter jag nämlingen på Romabokningen, Ha! skojsigt! Jag har loggat in med min sign, sitter här o bokar lite (frivilligt, på ledig tid), hjälper min bästa/kära kollega Bent!
Mysigt!


Ska träffa min Lisa ikväll!!!

Jäkla Eurosport!



Nästa onsdag ska jag iväg till....?... och prata med en Jane. Ska ju sätta upp mig som vikarie - spanskalärare!

När ska jag få se en Barcelonamatch????????? kan man ju undra....... 
Jäkla Eurosport! dom visade en massa matcher och resultat, från alla fotbollsligor i hela europa, från ligor man t.o.m. aldrig någonsin hört talas om. Dom började visa tyska, italienska, engelska, dom största och där ingår ju självklart även Spaniens La Liga!! så jag satt där o väntade på att få se mitt Barcelona, bl.a., men nej då istället visade dom Portugal, Frankrike........, och precis innan reklamen sa dom bara: " och så kan vi ta resultaten från La liga (5 sekunder, sen reklam).. WTF! vad var det om!!??? inte en enda La Liga- match! Förjävligt! Jäkla Kasst! 

nejmen.. nu är ju kl 20.. hade tänkt skriva mer men... en annan gång....

Köra bil!!!

Har ju glömt att blogga om det häftigaste jag någonsin upplevt/gjort!! eller.. riktigt kul var det iaf!!
Bästa Lisa, Bästa Sofie, och jag åkte till Lindsparkeringen (kväll - mörkt ute)
Jag frågade Lisa om hon inte var rädd om sin bil?....
men men... jag fick tydligen sätta mig framför ratten, jag lyckades starta bilen... och jag KÖRDE!!! Det gick ju hur bra som helst!!!!!!!!!
Trodde jag aldrig, trodde att bilen skulle hoppa fram hela tiden, men det gick riktigt smooth!!!
Nice! Läskigt! men Kul!

Hur mycket tycker jag om att cykla.. egentligen?? Man kan ju tro att jag tycker det är väldigt mycket skojsans..
Jävla skräp... Cyklade bort till Södde & Jonas, Bent fanns där oxå!
Men så hade jag ju glömt mobilen... bra.... ....inte så lätt att komma in då nej
..cyklade hem igen..
Hur kan det inte finnas någon portkod?????? (jag måste väl få skylla på nåt iaf)
Så jag hade tänkt göra ett nytt försök snart..
Men om jag kunde ta och komma ihåg mobilen då kanske, hade varit rätt bra faktiskt!

Hemma igen

Tusan, jäklarns jäklar att jag missade middagen + utgång i lördags, med gänget! jag ville ju oxå va med!! typiskt..
Men dom är ju rätt läskiga ändå, "mina "gängmedlemmar", nästan alla skickade ett läskigt sms till mig, alla skickade precis samma ord.. jag blev livrädd/orolig och var tvungen att ringa Lisa och fråga vad det var frågan om? men det var inte så farligt, dom tänkte på mig iaf!, mina sötisar!!!

Men det har varit en trevlig helg i Smålandia! Träffa lite smålands-släkt, som man inte träffar allt för ofta (1 el 2 gånger om året).
Kalmar är ju en av de mysigaste städerna som finns! me like Kalmar!
Kina-restaureangen var ännu mysigare, maten jättegod, och bion var bra!!!

Fredagkväll åt vi middag med Börje & Lisa, och drack en massa vin! Senare såg vi på gammla gammla diabilder, från när syrran och jag var väldigt små (Pannin 4 år, Jag 2 år) När vi hade hyrt en stor båt och åkte runt i nån kanal! Börje o Lisas son Daniel, och Pannin lekte affär då, och sålde cigaretter  & öl.. jag var väl inte såå rolig, låg väl mest o sov..(det var då när man fick plats på två stolar )
Synd bara att vi inte kunde ha gjort den "utflykten" nu istället, hade varit skojsans!

Monica (checkinansvarig) ringde i fredags o frågade om jag kunde jobba lördag, nja, gick ju inte så bra, hon hade glömt bort att jag var i Småland.. men jag har fått mer jobbartider!!!! : idag, imorgon, fredag och lördag!! Muy bien!!

igår..

Varför är jag vaken nu?? ... kan va för att jag har hur mycket som helst att göra idag..
Vi åker ju 17.05 ikväll men jag har ännu inte packat ner ett enda plagg.. man kanske inte måste ha några kläder alls på sig i Småland... eller?  hm.....

Syrran, mamms o jag ska till Kalmar nån dag oxå!! Gå på bio där, och äta på kina-restaurang!!! (Kina-mat är ju sååå gott!!!)
(Vi ska bo hos Börje o Lisa och det braiga är att den Lisa är/har alltid varit mammas bästa kompis!) Klart man ska ha en bästa kompis som heter Lisa!!!!!!!!!!! mamms so know - bra där!!!

mammsen är tydligen iväg o morgonsimmar nu.. Jag vill ju oxå simma!! Jättebra träning för hela kroppen, det där!!

Igår var jag på stan med Bent, vi skulle hitta en bra, snygg Bent-jacka! och jag säger bara: Tur, att jag var med, annars hade han inte köpt den bästa.. men han kanske skulle varit 900 kr rikare eller så... aja, bästa jackan hittade vi iaf.. dyr, men snygg!!
Senare: Mamms och jag var på Jysk för jag ville köpa...... (jag vet inte om jag vågar skriva vad.., för jag har redan blivit riktigt mobbad av en Bent och en Lisa..).. men ok,.... jag hade faktiskt tänkt att köpa en - kudd-väska!! Det är visst bra!......
Sen var vi iaf på intersport, kvarnen, (fick ju presentkort där i födelsedagspresent) så jag köpte ett sånt där "vind-vatten-ställ" i svart, (snygg jacka!!) så nu kan det få bli lite regn-blåst-storm väder..! ...... ehm.. men Nej, ändå inte...

Nu har jag inte tid o sitta o skriva längre.. för tusan..

Smålandia!

torsdag åker mamms & jag till Småland! Ska hälsa på lite släkt! Pannin ska ta sig dit oxå!!  
Hetaste ställena i Småland, helt klart: Emmaboda & Vissefjärda och Stångsmåla! ......... .......... ............hm...
(kommer hem söndag.)
Sen hoppas jag att Lena har lagt in en jäklarns massa jobbartider i min "medvind"!

Dom vet iaf verkligen att jag kan och vill jobba.
Angelica: - Behöver ni någon, nångång, närsomhelst, så kan jag jättegärna jobba!!
Monica (checkinansvarig): - Angelica, VI VET!
(Jag har nog sagt det ett antal gånger för mycket än nödvändigt.. aja..) 


Creo que voy a llamar abuelita y Monica esta noche!! känns som det var ett år sen vi pratade sist =( men jag har verkligen inte pratat med dom på ett halvår.. muy mal,  (y "él" dijó que han preguntado por mi, y que todavía piensan en mi y quieren saber cómo estoy! que lindo =) dom är ju för söta!) 


(Bästa/Härligaste låten : "Pueblo por Pueblo" - Aventura !!!!!)

Republica Dominicana


Thailand!!!!

Vi ska verkligen till Thailand!!!!!!!!!!!!!! Jag har absolut inte fattat det än.. met det gör jag väl, för hoppningsvis sen nån gång! Det är iaf Bokat & Betalt!!!!!!
Nyss fick jag en bild framför mig, hur Lisa & jag springer runt lite i Bangkok! vad liten man kommer känna sig.., det är ju så stort.. ha! men där kommer vi studsa runt!!
Vi borde ta o boka det där nice-nice-"hotellet" där vi ska bo i Bangkok första natten oxå..! Sen blir det väl lite bugalows o lite allt möjligt..!!! Men Där vi ska bo i Bangkok är ju väldigt bra o boka innan, skönt o ha det fixat när man väl kommer dit! Sen är det bara att spana runt efter olika boende på alla underbara, olika ställen vi kommer att åka till!!!!!!!  Sola, Bada i varmt vatten!, prova på att dyka kanske!, Ta en drink på stranden under en palm och bara njuta!, åka på båtutflykter till laguner, grottor..., spana in härliga vattenfall!!!, och så ska vi ju på fullmåne-party!!,  på ett ställe ska vi prova på klättring!, och bara det att allt är såå billigt där...!!  Det går knappt att föreställa sig hur härligt det kommer att bli!!!! helt enkelt - MARAVILLOSO!!!
(Och vem vill vara hemma i Sverige, i februari?? - ska bli sååå skönt o slippa! Längtar längtar längtar!!!!!!!

image17
Vamanos pa allá!!! Lisa y Yo, en febrero!! ¡Ay Que Rico!



Övrigt:

Bästa låtarna:
* I still love you (- Aventura)
* Our song (- Aventura)
* A pedir su mano (- Juan Luis guerra) 
* Mi niña cambio (- Aventura)
* Cuando volveras (spanglish) (- Aventura)

Roliga/Söta
låtar:
* Pueblo por pueblo (- Aventura) 
* Gone (Reggaeton) (- Aventura)  
* Mujeriego (- Aventura)           

jobb??

Nu känns det som att jag är arbetslös igen... det är jag ju kanske oxå.. - Inte alls bra  =(
Men Lena ringde igår o frågade om jag kunde jobba på torsdag. hoppas verkligen att jag får en massa mer tider! Måste jag få!

Vad ska jag göra idag då....
* Ringa jävla Handels, som tycker att jag ska betala 520 kr till dom..., det tycker inte jag.. (glöm det!)
* Ringa till Atterdags (se om man kan få tag på personalansvarig där, den här gången, inte helt lätt...)
* Ringa till LB Karriär, igen, se om dom vet nåt mer nu, om jobb på Ica Maxi...

Lisa & jag hittade en thailandresa igår, för 6300 kr/person!! Välldigt Billigt om man jämför med dom andra som vi trodde var de enda som fanns nu..
Så då gäller det ju att boka dom innan dom försvinner.. måste ringa lite först o kolla upp lite grejer.. måste göras idag.

.... quiero tener un trabajo fijo!