Kick-off!

känner mig.. sådär.. inte så farligt bakis ändå men..lite kanske.. (på en onsdag), drömde en sån där jobbig dricka-vatten-dröm, som vanligt väl, hu, man dricker så mycket vatten det tar aldrig slut, o vatten har aldrig varit så gott.. men så gott är det absolut aldrig när man vaknar sen och är så törstig så man ska dö.. jäklarns.. idag är det inte så farligt, men en jäkla massa vatten bör jag nog dricka iaf - alltid bra!!

Så, personalfest igår då!! Det var ju inte så jättefint väder, regn o skräp, dom skulle egentligen ha varit utomhus, (träffats kl 18), men det fick bli inne på terminalen istället! Roligare för oss "ännu jobbande personer".. min jobbartid 13 - 22, inte så kul men ändå kul! för jag började dricka då runt kl 6 jag oxå, jag hade smugglat ner malibu i coca-colaflaskor men det hade jag inte behövt smuggla, skulle kunnat sitta o blanda det där, vid min plats inne på bokningen.. jag hade några halloncider oxå som jag drack lite samtidigt som jag satt där o bokade, resten av jobbargänget (hur många som helst!) satt i terminalrestaurangen så man sprang ut till dom lite då o då (många raster blev det) o kollade läget, värsta draget där ju, hög musik, cider o öl bjöd dom på... skojsan verkade dom ha! jag förklarde för Daniel (checkin-ansvarig) att det inte bara var coca-cola jag drack. han frågade: " men jobbar du inte ännu?" jag: "ja det gör jag det!" Daniel: "jag är stolt över dig"  =) (så det verkade inte som nån blev särskilt sur för att man drack o jobbade samtidigt! bra bra!) sista samtalet gick väl sådär..  jag var ju verkligen onykter då.. så han som ville boka sa nåt.... och jag sa: "va?" han sa: "va?" jag sa: "vadå?"... men han fick nog sitt bokningsnummer tillslut. Men äntligen var kl 22. dom andra var ju så snälla o väntade på oss! dom hade egentligen bokat bord på "Black Sheep Arms" från kl 21.30, så vi vandrade dit iaf!! Jag drack ju självklart den godaste ölen som finns, där, kommer aldrig ihåg vad den heter.. red ale är det iaf- såååå god!! sen blev det munken! Såå mycket folk! på en tisdag! helt otroligt, kändes som en lördag, kan det va för att det är sommar nu kanske?? kul var det iaf vi dansade en hel del!! åt nån hamburgare sen där man aldrig brukar köpa hamburgare - där vid Ga: Masters.. tog taxi hem sen..

idag måste jag på stan och jag måste träffa en Lisa,  en Bent oxå, men kul att det funkar så bra o ringa till Bents mobil... noo, no funciona
Ska ringa min Lisa nu! 

De bästa som har hänt, annars: Bent har skaffat en blogg!!!!! =) äntligen väl!!

nyfixat hår!

Midsommar, hade jag inte tänkt göra nåt speciellt så. .. eller inte dricka nåt iaf.. för jag skulle börja kl 08, dagen efter.. men men, hur bra gick det med det? no, var iaf hemma hos Lovisa o grillade, hela gänget där!: min Bent, Pelle, Jonas, Jocke, Sebbe, ... och nångra till..! jag drack mitt vin och tyvärr en snaps... sen var det väl öl mest, blev iaf för mycket tillslut - suck.. aja..
Vi vandrade, träffade en Södde! sen var vi hemma hos.......? kommer inte ihåg..., men jag mådde iaf inte så bra o trött var jag.... hm...

Idag har jag iaf varit på Sax & Kam!!! klippt och slingat håret!! ya, por fin!

Bent & jag var på bio (Oceans 13) igår, helt oplanerat...!  först drack vi en öl, på Nunnan! mys.. !
På bion träffade vi på Christin & Jens! länge sen.  

funderar på om jag ska cykla in till stan nu.. ska på systemet..(måste köpa en malibu, personalfest/kickoff imorgon ju)  (jag är ännu sur för att jag inte kan va med på den, helt, kan vara med från kl 22.... kul....) men iaf, ska fixa lite annat på stan oxå, bl.a. ett bröllopskort till Marlene, ..... skor...?

Jävlarns!

så jäkla sur är jag, jävlarns jäklarns jävlar! hade ju verkligen sett fram emot det! men ingen kick-off för Angelica då.. det skulle först va den 27/6 (då är jag ledig och så jobbar jag sent, börjar 14, dagen efter- hade varit helt perfekt!!) men så har dom flyttat den till 26/6 - då jobbar jag till kl 22 - men tack för det då.. helt värdelöst! men, nån mer skulle jobba till 22 och vi har kommit på att vi kan ha en liten egen förfest på jobbet..! och sen hänga på dom andra när vi slutar.. jag tänkte att jag kunde ta med mig en coca cola-flaska, smyga i lite malibu....! 

imorgon är det då "the hellday" men men, ledig fredag!

just det skrev upp mig på en lista på jobbet idag, som man ska göra om man vill ha ett sommarkort på munken! det vill jag ju! sist jag hade det, så använde jag det aldrig.. men så kass tänker jag inte va i år..

Me fix!

Lisa & Lina tältade väl igår.....?! där man annars parkerar husbilar o husvagnar mitt emot bilcity...! Jag var där o hälsade på dom iaf! var påväg hem från jobbet kl 22.15, gick upp för gutebacken, då ringde en Lisa.. ville ha lite hjälp med skuffen, jag cyklade dit - Me So Fix! visste ju vart rätta spaken fanns! stog iaf där o pratade till kl. 24!! skojsigt var det!!

nästa vecka händer rätt mycket roliga grejer!!!
Måndag: Sax & Kam! ska äntligen fixa till mitt skräpiga hår!
Onsdag: Kick-off! Personalfest Destination Gotland!!
Lördag: Bröllop! Min kusin Marlene gifter sig i Örebro!


Helt Otroligt!

Man kan nästan inte tro att det är sant! men det är sant - jag har fått schema från DG! ända fram till mitten av juli! - helt otroligt!

Tänkte ringa till "sax & kam" idag, har panik över hur jag ska ha mitt hår, på bröllopet. Med tanke på att mitt hår är en katastrof, borde jag göra något åt det! slinga ska jag göra, men jag måste väl klippa det oxå, även om dom på "sax & kam" skulle vilja klippa av mig hela håret eftersom det antagligen är så slitet.. men jag vill ha kvar mitt hår ändå.., och helst behålla längden så mycket som det går, om det ska gå o göra nån kul frisyr o så..

ska tydligen göra en till sån där engångsgrej när det gäller jobb..., på torsdag, (sist var det på DG 2005, när jag jobbade först natt 15 - 03.45, och sen morgonpasset direkt efter 05.30 - 15... aldrig mer) men på torsdag då, ska jag jobba: DG 05.30 - 15.30 sen Ica Maxi 16 - 22...  man får väl inte ens jobba så... men men, som sagt en dag, det får gå..

skulle vilja följa med min Lisa & Co. till Öland på midsommar, men jag jobbar ju hela tiden..,
..fredag är jag ledig... inga planer..
 

inte redo..

Min blogg har inte funkat på ett tag nu men det här försökte jag blogga, förra veckan nån gång, eller förrförra...?

Guideutbilningsträff igår igen.. fast den här gången i botaniska. Anette från Gotlands turistförening, (det är henne man ska ringa till o säga när man kan guida o så...) Hon kom iaf fram till mig o sa att jag skulle behöva ta den där första guidningsturen snart, (att jag först då bara följer med på en spansk guidning, för att spana in hur det ska funka med allt och vad det viktigaste är att berätta om de olika stoppen..) Hon vill väl att jag ska kunna börja guida själv, rätt så snart, behövs tydligen många spansktalande guider just nu.. - ajdå. ehm.. jag känner mig väl inte alls riktigt redo för det nu nej.. absolut inte än.. varför inte senare senare... men jag sa att jag har jobbat mycket nu så jag har inte haft tid med nån guidning..
Tycker det verkar såå läskigt.. men jag kan väl iaf följa med o spana nån gång, först då..

Pratade med en kusin igår, en Peter "Peppe"!! frågade om jag kan åka med dom till Örebro, den 29/6, Det gick bra! ska till jobbet (DG) idag, inte för att jobba, men för att boka in mig på deras bokning..! (och kolla upp tider/platstillgång till mamms o papps och fråga om jag kanske fått nå mer jobbartider...?)
Kom på att jag måste ju ännu köpa nå snygga skor o ha på bröllopet oxå.. ! och present.. syrran o jag ska lägga ihop till... vad? svårt det där.. klurans.. nåt fint iaf..

kommit på att en av dom absolut bästa artisterna som finns är: Juan Luis Guerra! sååå härliga låtar!

broken heart

fick ett mail igår.. började gråta, såklart.. men det känns som att innerst inne visste jag väl att det skulle hända eller att det redan hade hänt.. men jobbigt är det ju ändå, riktigt jobbigt... jag har väl inte "acepterat" det ännu, även om det är det jag måste göra. det gör ont i hjärtat, men jag får helt enkelt låta bli att tänka på det.

Tur att det är sommar nu! då finns det så mycket annat att tänka på, och så är det bra att jag jobbar mycket, har ja det att tänka på oxå... men jag behöver få prata med min Lisa!!

ska jobba idag (DG), bra att dom ringt o sagt det.. fick reda på det för att jag själv ringde o frågade om jag fått nå mer tider denna vecka. Nu har det gått för långt med det där schema-problemet. vi får klokt schema först fr.o.m. juli men jag behöver väl det lika mycket nu.., som sagt schema för en vecka, är väl knappast för mycket begärt, Lena har fått många klagomål, men inga förbättringar nej...

funderar på att ta en 2:a frukost nu.. borde jag väl göra eftersom jag verkar köra med 2 av alla måltider...oftast
 
Kom ju på att jag har blivit riktigt dålig på att ta kort.. (Lisa oxå) vi får väl skärpa oss lite o börja med det igen! det är ju så kul med kort!! (ok, inte helt skojsans alltid, men därför är det bra med digitalkamera så att man kan ta bort sånna där riktigt förjävliga kort med en gång!!)

Såg en bra film igår! en thriller (faktiskt mammsens film, som hon fått i födelsedagspresent av Pannin) "Derailed" heter den. Skulle vilja se den igen, med Bent!

Angelica har lyckats igen..

Fast den här gången var det inte mitt fel.. I fredags, utanför ÖB, blev jag på-cyklad..av nån, jag såg att han kom i full fart, jag försökte hinna bromsa, han hann inte bromsa, cyklade rakt på mig.. så jag låg där på marken med cykeln över mig, tänkte: "hmm det här känner jag igen..det var ju inte länge sen.."  folk kom fram frågade hur det gått.. (han klarade sig bra) jag kunde inte resa på mig, inte stödja på benet, och självklart var det ju samma ben som sist. (suck) jag som precis kunnat börja gå klokt igen. Nån hjälpte mig upp, en bil stannade kom fram och sa att hon kunde sjussa hem mig och ta med cykeln i bilen - hur snäll som helst! - Jättetack till henne! Det var ju studenten och hon hade 2 döttrar som skulle ta studenten, hon var på väg till Öster för att träffa dom..  men ändå tog hon sig tid att sjussa hem mig - sååå snäll!! (ska ännu skicka in dagens ros till henne, (i efterskott)

nu kan jag gå igen iaf, fast jag har ju ännu ont i knät..

Igår var jag verkligen helt borta.. Jag somnade på soffan vid 19-tiden.. vaknade igen 21.15 nån gång.. jag visste inte om jag skulle iväg o jobba, om det var kväll, natt, eller morgon?? jag fattade verkligen ingenting, så det var lika bra att bara fortsätta att sova.. behövdes nog! Jag har jobbat hela helgen.. idag: ledig!! måste ut i solen snart!!

För en stund sen ringde dom från Atterdags, frågade om jag skulle vilja jobba hos dom!!? ..men det går ju inte - 3 jobb..., nej det blir liiite för mycket kanske.. det är bara helt otroligt, först arbetslös i 4 månader, sen hur mycket som helst på en gång, dom bara ringer o frågar jag behöver inte ens söka jobben.. (fast det där gällde ju bara Ica Maxi iofs.., DG och Atterdags har jag faktiskt sökt.., men ändå..!!) Jag frågade om jag kanske skulle kunna få jobba där i höst, dom sa att jag kunde höra av mig då iaf...! så får jag inte fortsatt jobb på Ica Maxi kanske jag kan jobba på Atterdags!!! lets hope!

Ikväll ska vi tydligen träffas igen - guideutbildningsgänget.. Domkyrkan kl 19.. aja, måste väl kunna lite om den I guess.. fast på spanska sen då.. men.. kommer jag verkligen guida nåt i sommar??? känns bara läskigt.. måste ju ännu översätta allt.. lära mig allt utantill.. jobbigt.. har jag väl inte tid med?? (botaniska kan jag ju (på spanska) men resten då.....??)

Tofta!

Var på Tofta igår, Jonny, Lisa o jag!! solade (badade inte, fötterna frös till is) men Lisa är ju alltid Lisa så hon badade ju! stog nere vid vattnet alla 3, Lisa tyckte att Jonny och jag oxå skulle bada.. Jonny: "Angelica, du kan väl bada?" Angelica: "nej men ta det du, jag måste nog gå..., o sola lite mer...!" sen försvann jag upp till handduken igen rätt så fort... sola sola sola, men det hade ju varit kul o få lite färg då oxå väl!... men men... dåligt med det.. (kul o va brevid Lisa o Jonny noooo, så jäkla bruna väl.. redan..) dom kan väl gå till en egen strand då...eller dom borde inte få va på stranden alls!
just det! - Lisa måste stängas in! ska ännu klura på det där... men det borde kanske alla veta om, regeln för i sommar: Lisa får inte vistas i solen (o bli brunare). Angelica får vistas i solen (o bli brunare!). så nu vet ni vad som gäller!!
iaf, vi hade picknick med oss!! kunde Lisa o Jonny säga nåt ätbart, som jag inte kunde plocka fram från kylväskan..? skulle haft mer vatten istället, törstig blir man ju som tusan!!

Träffade Bent sen!!

Kom på att jag skulle ha sett matchen Sverige - Island, jäklarns jäklar att jag missade den, var tydligen väldigt målrik, hade varit så kul o se!!! jag vill ju se Spanien spela oxå..!!

aja nu tänkte jag gå ut o se om solen är på rätt sida! sen kl 12 blir det jobba på DG, tror jag är ledig imorgon!!!! (lördag DG, söndag: Ica Maxi..) ingen utgång för mig denna helg då..., börjar sådär supertidigt, som jag brukar kunna göra, både lördag o söndag - skräp)

Kusiner!

på jobbet (DG) pratade jag med Kent - (faster Evas "man") vi kom fram till att han skulle kunna hämta upp mig sen.. åkte hem till faster Eva, där fanns 2 kusiner!! Olivisen o Jessica! länge sen.. inte ofta man träffar kussarna..
Eva o Jessica o jag satt o klurade på verser, till en fin låt som vi ska skriva ihop till Marlene (som ska gifta sig i juni)!
melodin är "suntrip" (sällskapsresan)! jag kom faktiskt på en del bra grejer som rimmade till o med!! det ska det ju göra!

kom på att jag åt "kvällsmat" 2 gånger.. jag äter nog rätt mycket ändå.. dom där som påstog att jag äter mycket mycket hade nog rätt iaf..

jag måste ju hinna sola lite idag innan det är time för jobbet..!  ..trabajar trabajar.. trabajo demasiado

ledig imorgon!! ska sola då!! så att jag får lite färg väl!