Kalmar


igår åkte jag världens krångligaste buss/tågresa till Kalmar, från Grimslöv. mamms papps och syrris hämtade upp mig, vi åkte iväg till en bygdegård. till - Jessica och Willes lilla Mayas namngivning, och Willes 30-årsfest! Underbart att få träffa alla man inte träffat på evigheter - smålandskusinerna Patrik och Oskar, morbror Peter, hela familjen Forsberg, och så allt goltandsfolk oxå!!!
Mycket god mat fick vi (helgrillat lamm)! Satt och pratade med alla! Synd att jag hade så fruktansvärt ont i halsen vi (familjen) åkte tyvärr ganska tidigt, hade velat stanna längre men jag kunde ju knappt prata så det kändes inte jättekul. Det var egentligen meningen att syrris och jag skulle sova i tält i Jessica och Willes trädgård med 6 andra, men det hade regnat hur mycket som helst och det var iskallt ute så vi följde med mamms o papps till deras vandrarhem, smugglade in oss där, Hela familjen i det lilla rummet men det gick! Pannin sov på golvet jag och mamms sov skavfötter i våningssängen uppe o papps nere.

Söndag var det time att återvända hem till skolan i Grimslöv. Det går inte jättemånga bussar på söndagar så när jag kom med tåget från Kalmar till Växjö, kom kära räddningspatrullen (Jocke, Anna och Sofie) dit och hämtade mig! Vi åkte till sjön (Åsnen) Fler från klassen var där! dom paddlade kajak och så grillade vi korv - mys!!!! Jag ville prova paddla kajak men hm lite läskigt, det ser iaf jättehärligt ut.. Har bara provat dubbelkajak förut, med Jhon i Torremolinos..
Imorgon ska vi iväg hela klassen och paddla kanot, får se hur det går då...... hoppas på bra väder!!

Nu ikväll blir det film i "Nya"