Nestor!

I helgen blir det inte mycket sömn, antar jag. Obs Cup, hette det för 100 år sen, men för mig heter det fortfarande så. Fotboll hela helgen! Det innebär att Lisa och jag halvt bosätter oss på Södervärn och Säve, o så är det. Skoj ska det bli, att se folk man känner spela!


Nestor och jag träffades för första gången förra helgen! (efter att ha pratat i telefon nästan varje dag, under några veckor)! Han kom hit till ön! Y pasamos muy rico el tiempo juntos! vi bodde på Hamnhotellet! På fredagen var vi hemma hos syrran och åt god mat! el sabado visade jag Nestor iaf en liten del av Visby. compramos un vino tinto: viña maipo - mitt bästa! y por la tarde comimos nachostallrik en Joda! Luego en el hotel escuchamos música, comimos uvas y bebimos viña maipo! Mas tarde, por la noche fuimos a Hamnplan, blev lite för mycket dricka där..
På söndagen mådde vi inte jättebra, Jag mådde sämst. Frukost på hotellet, men inte lätt att få i sig nåt. Vi hade tänkt att vi skulle vandra runt en massa så att han fick se mer av stan men så blev det inte. descansamos todo el dia.
Ahora te extraño corazon, espero verte pronto!