Inter - Barcelona

 

 

"Det finns inga ursäkter"

Kan en vulkan på Island stoppa Barcelonas drömmar om att dubblera dubbeln? Kan en bussresa till Milano kosta Barcelona finalplatsen i Champions League? Nej.
FC Barcelona glöder hetare än vilken vulkan som helst.
Och ingen bussresa i världen kan få springet ur benen på världens bästa fotbollslag.


Det är nu det gäller. Alla förberedelser, försäsongen, teambuilding, alla miljoner på spelarköp, på löner, på träningar, resor och matcher. Alla segrar, alla mål. Alla fantastiska insatser under säsongen kan under de närmsta veckorna suddas ut i en lång sträcka av betonghårda italienska försvar, kontringssugna u-båtar och bussresor över kontinenten.
Eller. 
Eller så kan allt bli precis så där som vi alla hoppas på. All talang, all kunskap och erfarenhet kan slutgiltigt stråla samman för att för all framtid skriva in dagens upplaga av FC Barcelona som ett av de allra bästa fotbollslagen i fotbollens långa historia. Ett drygt sekel av framstående idrottsmän och bolltrollkarlar kan samtliga när säsongen summeras få stå tillbaka för 19 spelare som spelat skjortan av allt motstånd som vågat bjuda upp till dans under en två säsonger lång uppvisning.             

Barcelona kan vinna allt. Igen. Barcelona står bara tre matcher från att försvara en av världens svåraste titlar att försvara. Och ytterligare fem matcher från ännu en titel i världens bästa fotbollsliga. Nu finns inte längre några ursäkter. No bullshit. Spelarna vet vad som förväntas av dem. Och de vet att de har chansen att bli historiska.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            /svenskafans.com

Jag ska se matchen på bästa fotbollstv:n, hos Lisa på Volontären!! Och så får jag träffa min älskade snutt oxå!! Lisa har förberett henne på matchen ikväll så nu hoppas jag att både Lolita och Miranda är laddade!!
Vi SKA vinna!!




BARCA!  BARCA!  BARCA!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Jävla satans skitmatch!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback