Invigning av kongresshall

Lördag
Alldeles för tidigt (enligt oss) - alarm på Lisas mobil..time to get up.. Lisa går upp...... kommer tillbaka.....och är superpigg...... - Vad hände??? Jag förstog inte det där, men jag gick upp tillslut jag oxå.. Väldigt trötta, fast ändå rätt pigga..  tog vi oss in till stan med buss, gick ner till kongresshallen. (fint väder iaf!!!)

Vi (och alla 60 +:are) stog utanför kongresshallen och väntade på att få gå in och spana. Lisa och jag stog så långt fram det bara gick att komma, i mitten, precis där de skulle klippa av invignigsbandet.. där hamnade vi, sen var det tydligen bara att steppa up på röda mattan o vandra in.. en kameraman stog i ingången, skulle väl ta kort på första besökaren eller så.. och vem kommer först in?? - En Lisa tätt följt av en Angelica!! (måste bara säga: det var inte vårat mål att komma in först, men det blev så iaf) 

In there såg vi på uppträdande från Visby Dansskola!!!!! och lite Gotlandsrevy.. i stora salen.. gick vidare, vi tänkte spana in baren uppe, men så långt kom vi inte. Blev stoppade av Radio Gotland, som ville prata med oss.. sen ville hon ta kort oxå som ska finnas med på hemsidan, vi skulle sitta vid ett bord och se fina ut... (inte helt lätt med tanke på att det var "dagen efter" och ja..) inte alls "påklistrat leende.. hm.. hu (kommer iaf sändas imorgon, tid...säger vi inte) 

sen några sekunder senare blir vi stoppade igen, men den här gången av tidningen, GA el GT?, pratade lite, korttagning igen, han sa att vi kunde ta en mingelbild... fiint.

Lisa & jag tänkte: Men nu är det väl bara tv oxå som ska komma fram.. men så blev det faktiskt inte..
aja, sen satt vi i almedalen ett tag, spanade på ankor och änder, visade sig vara mycket kul! vi spanade in deras sätt att ragga..honorna verkade inte ha det lätt, hanarna använde helt fel taktik..
sen vandrade vi vidare till Bingeby, för att hämta grejer hos Bent o Jocke, hämtade även bilen. 
vi åkte till glassmagasinet, åt lite glass, satt i bilen o tränade lite "snygg-Erik-texter" måste ju kunna sjunga med imorgon, lite iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback